Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Gazetemizi ziyaret ederek Yazı işleri Müdürümüz Ahmet Kamburoğlu, Haber Müdürümüz Sadık Aydın’ı kutladı ve başarı dileklerinde bulundu.

“SİZLERİ HER ZAMAN ÖNEMSEDİK, ÖNEMSİYORUZ”

Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük ziyaret sırasında yaptığı açıklamada; “Basınımızın icra ettiği görev, yüklendiği amaç ve sorumlulukların ülkemiz, insanımız ve özellikle Vakfıkebir’imiz için öneminin farkındayız. Bu nedenle sizleri her zaman önemsedik, önemsiyoruz. Sizler toplumumuzun bilinçlenmesinde, haberlerden haberdar olmasında ve yönlendirilmesinde köprü vazifesini ifa ediyorsunuz. Bu anlamda bizim de üstümüze düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz. İlçemiz bünyesinde kurumsal anlamda din hizmeti faaliyetlerimizi daha iyi nasıl topluma sunabiliriz, bunun için de bizim sizlere her zaman ihtiyacımız var. Yürüttüğümüz hizmetlerin, toplumun her kesimine ulaşmasını sağlamayı en başarılı bir şekilde yerine getirdiğinize inanıyor ve bu desteklerinizin de artarak devam etmesini diliyoruz. Dünyada haber alma özgürlüğünün en etkili aracısı olan, mesleğini onurla ve şerefle icra eden, doğru habercilik için birçok zorluklara katlanarak halkı aydınlatmaya çalışan, Devletinin ve Milletinin daima yanında olan siz değerli basın mensuplarının, 10 Ocak çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, çalışmalarınızda kolaylıklar diler, saygılar sunarım dedi.”

“BİZLER DE KAMU HİZMETİ GÖREN KURUM NİTELİĞİNDEYİZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu, İlçe Müftümüz Şükür Küçük Bey’in Vakfıkebir'e atandığı günden bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmaları takip ediyoruz.  Vakfıkebir İlçe Müftülüğü olarak gerek kurum ziyaretleri gerekse yaptıkları esnaf ziyaretleri ile halkımıza hizmet etmek adına ellerinden geleni yapıyorlar. Müftülük kurumunun özellikle gençler ile ilgili olan projeleri çok sevindirici. Müftü Bey’in okullarda gençlere yönelik vermiş olduğu konferansları takdirle karşılıyoruz. Vakfıkebir İlçemize ve bölgemize kazandırılan bölge yatılı kız kur’an kursumuz eğitim gören öğrencilere yönelik yaptığı çalışmaları beğeni ile takip ediyoruz. Bu büyük eserin ilçemize kazandırılmasında emek harcayan ve katkı sağlayan herkese sizin aracılığınızla teşekkür ediyoruz. Din hizmetleri adına halkımızı bilgilendirme noktasında yaptığınız çalışmalardan dolayı Sizi ve kurumunuzda görev yapanları kutluyoruz. Bizler de kamu hizmeti gören kurum niteliğindeyiz. Toplumun ve gençlerimizin bilgilenmesi için yapılacak tüm çalışmalarda Vakfıkebir’in ve bölgenin en çok takip edilen medya kuruluşu olan Büyükliman Postası Gazetesi olarak her zaman yanınızdayız” şeklinde konuştu.