“ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ DEVLETİN EN DEĞERLİ EMANETLERİDİR” “ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ DEVLETİN EN DEĞERLİ EMANETLERİDİR”

Bünyamin Kocaman’ı Çarşıbaşı İlçesi Yavuzköy Mahallesi’ndeki baba evinde ziyaret eden Müdür Yaşar Saral, bir kez daha "Geçmiş olsun" dileklerini ileterek her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Gazi Bünyamin Kocaman’ın GATA’daki tedavisi sırasında da ailesi ile yakından ilgilenen Müdür Saral, yaptığı açıklamada “Hastanede tedavisi tamamlanan kahraman Gazimiz, hemşehrimiz Piyade Komando Sözleşmeli Er Bünyamin Kocaman’ı evinde ziyaret ettik. Allah (c.c.) sağlık, sıhhat ve afiyet versin.” dedi.

“HEPİMİZİN GÖNLÜNDE MÜSTESNA BİR YERE SAHİPTİRLER”

Müdür Saral, Türkiye Cumhuriyetinin bugüne kadar şanlı, şerefli dimdik ayakta durmasına vesile olan ve bu uğurda canını hiçe sayan, her türlü fedakarlığı, özveriyi, hepimizin hayallerinin ve tahayyülünün dışında bu fedakarlığı gösteren tüm şehitlerimizi rahmetle, bütün gazilerimizi de minnetle anıyor, gazilerimizden ebediyete intikal etmişlere rahmet, hayatta olanlara da sağlıklı ve uzun ömürler diliyoruz” dedi.

Müdür Saral, “Devletimiz ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda etmiş şehitlerimiz ve canlarını hiçe saymış gazilerimiz, hepimizin gönlünde müstesna bir yere sahiptir. Bu nedenle sık sık şehitlerimizin kıymetli bir emaneti olan ailelerini ve kahraman gazilerimizi ziyaret ediyor; bir sıkıntıları, bir sorunları varsa çözmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu vesile ile tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Gazilerimize de aileleri ile birlikte sağlıklı ve uzun bir ömür temenni ediyorum.” diye konuştu.