Vakfıkebir Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Öztürk’e kurumda beraber 6 yıldır görev yaptığı mesai arkadaşları tarafından veda yemeği düzenlendi. Düzenlenen veda yemeğinde duygu dolu anlar yaşandı. Mesai arkadaşları Müdür Öztürk hakkında şu ifadeleri kullandılar. Vakfıkebir Vergi Dairesi Müdürlüğünde kendisi ile çalışmaktan mutluluk duyduk. Çalışkan yapısı ve nazik kişiliği ile bizlerin gönlünde güzel anılar bıraktı. Yeni görev yerinde kendisine başarılar diliyoruz dediler.  

Ardından veda konuşması yapan Müdür Ahmet Öztürk sözlerine şöyle devam etti; “ Tabi ki bu bir süreçtir. Gelirken de üzülürüz, giderken de üzülürüz. Buradan gerçekten çok üzülerek ayrılıyorum. Bu bir ekip çalışması, hepimiz ekip halinde çalıştık. Ben hepinize çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bir kapınız evinizde Kütahya da var. Herkese kapımız sonuna kadar açıktır. 6 yıllık görev sürem içerisinde bilerek yada bilmeyerek herhangi birinizin kalbini kırmışsam özür diliyorum. Benden yana hakım varsa haklarımın hepsini helal ettim sizlere, sizlerde haklarınızı helal edin” diyerek sözlerini tamamladı.

Düzenlenen veda yemeği organizasyonuna Vakfıkebir Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Sait Ayhan ve Vergi Dairesi çalışanları katıldı. Ağustos 2015 yılından bu yana 6 yıldan beri Vakfıkebir Vergi Dairesi Müdürlüğü görevinde bulunan Ahmet Öztürk, Kütahya Vergi Dairesi Müdürlüğüne atandı. Öztürk’den boşalan Vakfıkebir Vergi Dairesi Müdürlüğü görevine Gelir Uzmanı ve Müdür Yardımcısı Sait Ayhan vekâlet edecek.