Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Bekar; “Beşikdüzü ilçemizde görevimize başladığımız günden itibaren rutin çalışmalarımızın dışında ilçedeki halkımızın, esnaflarımızın ve muhtarlarımızın asayişle ilgili sorunlarına çözüm bulmak için çalışıyoruz. Beşikdüzü çok güzel bir ilçe olmasının yanı sıra, huzurlu bir ilçe. Huzur içerisinde rahatlıkla yaşanılacak bir ilçe. İnsanları çok iyi niyetli. Burada olmaktan ve hizmet etmekten mutluluk duyuyorum” dedi.

“HALKIMIZIN DUYARLILIĞI MEMNUNİYET VERİCİ”

Beşikdüzü halkının her türlü olaya karşı duyarlı olduğunu belirten Müdür Bekar, “Bizim görevimiz can ve mal emniyetini sağlamak. Bunun içinde sorumluluk sahamızda gece gündüz çalışıyoruz. Şuana kadar çok ciddi bir olayla karşılaşmadık. Şunu söyleyebilirim, İlçemizdeki insanlar çok duyarlı. Emniyet güçlerimiz zaten halkla iç içe, bunu sağlamaya gayret gösteriyoruz.  Eğer bu sağlanamazsa orada suç oranları artar. Ancak ilçe insanlarımız duyarlı. Zaten modern kolluk anlayışı, sadece kolluk gücüyle değil, halkın da katılımıyla sivil toplum örgütlerinin ve halkımızın iç içe olduğu bir yapıyı gerektiriyor. Bizde bunun için çalışıyoruz ve önümüzdeki süreç de bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

“YEREL BASINI ÖNEMSİYORUZ.”

Zaman zaman kurum ve kuruluş ziyaretlerinde bulunan Müdür Bekar, “Bu anlamda yerel basını da önemsediklerini dile getirerek Gazetemizi de ziyaret etti. Yerel basını gerek gazetelerden ve gerek web’den takip ettiğini belirten Emniyet Müdürü Ahmet Bekar, Büyükliman Postası Gazetesi’nin yayın politikasını beğendiğini aktardı. Basının önemine de değinen Bekar, kendi kurumları olsun ya da başka kurumlar olsun yaptıkları çalışmaları basın yoluyla birlikte kamuoyu ile paylaşmalarına imkân sunulduğunu ve böylelikle kurumların bazı çalışmalarından vatandaşın da haberdar olduğunu belirtti. Kurumların basın yolu ile vatandaşlara bazı konularda bilgi verilmesinin de önemli olduğunu belirtti. Bu anlamda basın olarak sizler üzerinize düşen görevleri yerine getiriyorsunuz. Yaptığınız ve bundan sonra yapacağınız bütün çalışmalarınızda sizlere ve sizlerin aracılığı ile bütün basın mensuplarına başarılar diliyorum dedi.”

“EMNİYET MÜDÜRÜNÜN ZİYARETİ BİZLERİ MEMNUN ETMİŞTİR”

Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu; “Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Bekar’ın gazeteyi ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Gazete hakkında bilgi veren Kamburoğlu, gazete olarak vatandaşları bilgilendirmek için çalıştıklarını, sorunları gündeme getirip çözüme katkı sunma gayretinde olduklarını ifade etti. Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu, Müdür Bekar’a ilçedeki görevinde başarılar dileyerek, Büyükliman Postası Gazetesi olarak, kolluk güçleriyle iç içe birlikte görev yaptıklarını ve her zaman Emniyet güçlerimizin çalışmalarında yanlarında olacaklarını söyledi.”