Vakfıkebir TOKİ Camii İmam Hatibi aynı zamanda Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü Adnan Demirtürk Erkek Öğrenci yurdu Manevi Rehberi İmam Hatip Rıdvan Açıkgöz ün ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe çok sayıda çocuk katılım sağladı.

İmam Hatip Açıkgöz yaptığı açıklamada, “Okulların ara tatile girmesini fırsat bilerek Çocuklarımızın Yaz Kur’an Kurslarından aşina oldukları cami olgusunun pekişmesi, hoş vakit geçirmeleri, okul yorgunluklarını unutup arkadaşları ile beraber cami, ramazan, oruç ve iftar atmosferi yaşamalarınıhedefledik; çocuklarımıza, pamuk şeker ikramı, palyaço gösterisi, köpük gösterisi, yüz boyama oyunları, İftar yemeği, Akşam, Yatsı ve Teravih namazı içeriği ile dopdolu bir ramazan akşamı yaşattık” dedi.

Etkinlik sonunda çok güzel vakit geçirdiklerini belirten çocuklar bu imkanı kendilerine sunan İmam Hatip Rıdvan Açıkgöz’e ve eşi Kübra Açıkgöz’e teşekkür ettiler.

VAKFIKEBİR TÜRKİYE ŞAMPİYONU VAKFIKEBİR TÜRKİYE ŞAMPİYONU

İmam Hatip Açıkgöz “Bu organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen değerli eşim Kübra Açıkgöz’e, katılım sağlayan gözbebeğimiz evlatlarımıza, emeği geçen katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum. Kadir gecemiz, Ramazan bayramımız mübarek olsun dedi.”