15’li Ragbi Güney 2 Türkiye- Sırbistan müsabakası 15 Ekim 2022 Cumartesi günü Vakfıkebir İlçe Stadyumunda oynanacak.  15’li Ragbi Türkiye Milli Takımı,  Sırbistan maçı hazırlıkları için 3-14 Ekim 2022 tarihleri arasında Vakfıkebir Uygulama Oteli’nde kampa girdi. Vakfıkebir Öğretmenevi altında bulunan suni çim sahada hazırlıklarını sürdüren Milli Takım antrenmanını İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun ve İlçe Spor Müdürü Yunus Ali Civil ziyaret ederek Milli takıma başarı dileklerinde bulundular.

RAGBİ MİLLİ TAKIMI SIRBİSTAN MAÇINA VAKFIKEBİR’DE HAZIRLANIYOR

Milli maç için hazırlıklarına Vakfıkebir İlçe stadyumunda başlayan Milli Takım Teknik Direktörü Ngve Cheroke Sylvain Sırbistan maçı hazırlıklarını değerlendirdi. Türk Milli 15’li Junyor Milli Takımıyız. Sırbistan’a karşı ikinci maçımızı oynayacağız. Tesislerden ve konaklamalardan son derece memnunuz. Çok güzel ağırlanıyoruz. Çok güzel bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çok iyi çalışarak maça hazırlanıyoruz dedi.

“SPORSEVERLERİ MAÇA BEKLİYORUZ”

BAŞKAN KOLTUĞUNU ECE’YE DEVRETTİ BAŞKAN KOLTUĞUNU ECE’YE DEVRETTİ

Milli Takım Antrenörü Miraç Ertürk maç hazırlıklarını değerlendirirken şunları söyledi; 15 Ekim’de Sırbistan Milli Takımıyla karşılaşacağımız bir maçımız var. Hazırlıklarımızı Vakfıkebir İlçe Stadyumunda sürdürüyoruz. Maç için her şeyin iyi gittiğine inanıyoruz. Bizlere her konuda destek olan Vakfıkebir Belediyesine ve halkına teşekkür ediyorum. Saha tahsisinde ve otel hazırlıklarında bizlere çok yardımcı oldular. Hafta sonu yapacağımız Milli maç için bütün Ragbi ve sporseverlere maça bekliyoruz. Ragbi Federasyonu tarafından 2022 yılı faaliyet programında yer alan 15’li Ragbi Milli Takım Sırbistan Maçı kampı 3-14 Ekim 2022 tarihleri arasında ve 15’li Ragbi Güney 2 Türkiye Sırbistan Müsabakası 15 Ekim 2022 Cumartesi günü Vakfıkebir İlçe Stadyumunda yapılması planlandı.

Milli maç nedeniyle Sırbistan Ragbi Milli Takımı 13 Ekim 2022 tarihinde Ramada Oteli’nde konaklayacak. Milli maç nedeniyle Vakfıkebir İlçe Stadyumu Ragbi Federasyonuna tahsis edilirken, tüm emniyet tedbirleri alındı.