İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, beraberindeki Vakfıkebir İlçe Başkanı Alpaslan Beşli ve yöneticilerle birlikte pazar yeri ve esnaf ziyareti yaparak, hem bayramlaştı hemde sıkıntıları dinledi.

Pazartesi günü halk pazarında, Pazar esnafını ziyarette bulunan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Vakfıkebir’deki küçük esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Arife günü olması dolayısı ile Esnafla ve vatandaşlarla bayramlaşan Vekil Örs, esnafın sıkıntıları dinledi. Esnafın zor durumda olduğunu, her zaman esnafın yanında olacaklarını belirten İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, “Bugün Pazartesi ilçe pazarında pazarcı esnafımız ile bir araya geldik. Ayrıca Küçük esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Esnafımız kan ağlıyor. Tüm esnaf, ‘bittik, tükendik, ayakta kalmaya çalışıyoruz’ diyerek yakınıyor. Küçük esnafımız çok zor durumda. Zaten esnaf zor durumdaydı, Pandemi tuzu biberi oldu. Ziyaretlerimize devam edeceğiz. Esnafımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Çözümler bulmaya çalışacağız. İnşallah gelecek İYİ olacak” dedi.

“BURAYA KİMSEYİ KÖTÜLEMEYE, ELEŞTİRMEYE GELMEDİK”

Örs, esnaf ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, "Buraya kimseyi kötülemeye, eleştirmeye gelmedik. Türkiye'nin şu andaki ekonomik, siyasal durumunu, ülkemizin içinde bulunduğu dış politika çıkmazını, ülke olarak yaşadığımız durumu anlatmaya geldik. Karar sizin. Yani vatandaşlarımızın. Şu andaki ekonomik krizin en çok esnafı, üreticiyi, köylüyü, dar gelirliyi etkilendiğini sizler görüyorsunuz. Bu krizden çıkışın yolu yeniden tek adam yönetiminden, geliştirilmiş parlamenter sisteme dönmekten geçiyor. Bunu gerçekleştireceğiz. Sizlerin oyları ile gerçekleştireceğiz. İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi'nin liderliğinde gerçekleştireceğiz. Bu kötü gidişe sizlerin oyları ile 'dur' diyeceğiz. Yeniden üreten Türkiye'yi sizlerle sağlayacağız. İYİ Parti her gün büyüyor. Halkımızın ilgisiyle tüm teveccühler İYİ Parti'ye akıyor. İYİ Parti iktidara yürüyor" dedi.