TBMM Çevre Komisyon Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Vakfıkebir İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

TBMM Çevre Komisyon Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta Vakfıkebir ilçesindeki ziyaretlerinde kendisine AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Numan Yardım, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk, Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Asiye Kamiloğlu, AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Koyun, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri eşlik ettiler.

AK Parti Trabzon Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyon Başkanı Muhammet Balta Vakfıkebir ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Milletvekili Muhammet Balta, İlçe Kaymakamı Sayın Mesut Yakuta'yı makamında ziyaret ettik. İlçenin yatırımlarını ve projelerini değerlendirdi. Ardından Vakfıkebir Cumhuriyet Savcısı Sayın Kasım Baran Acar'ı da makamında ziyaret ederek yeni yapılacak Adliye Sarayı hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Milletvekili Muhammet Balta, Yapımı tamamlanarak hizmete giren Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binası’nda incelemelerde bulunarak İlçe Emniyet Müdür vekili Komiser Merthan Çelikdağ’a hayırlı olsun temennilerini iletti. Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret ederek İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mert Oğuztarhan ve vazife başındaki Mehmetçiklerimizle bir araya geldi. Milletvekili Balta daha sonra Vakfıkebir Devlet Hastanesini ziyaret ederek Başhekim Dr. Aydın Kant'tan hastanemiz ile ilgili bilgiler aldı. Geçirdiğimiz bu zor günlerde büyük bir fedakârlıkla görevlerini özveriyle yerine getiren tüm sağlık çalışanlarına teşekkür eden Balta, Allah sizlerden razı olsun dileklerinde bulundu.

Milletvekili Muhammet Balta ziyaretleri kapsamında ilçede üretim yapan Türkiye’nin önemli marka değerlerinden biri ve Vakfıkebir İlçemizin Medari iftiharı olan, üretime ve istihdama önemli katkıları bulunan KEBİR SÜT Fabrikası'nın Genel Müdürü Yılmaz Karadeniz ve Genel Müdür Yardımcısı Metin Ali Karadeniz'i ziyaret etti. Kebir Süt ailesine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Milletvekili Balta, Vakfıkebir'imizin bir başka marka değerlerinden biri olan İSKENDEROĞLU SÜT Ürünleri işletmesini de ziyaret etti. Misafirperverliklerinden dolayı İşletme sahiplerinden Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Enver İskenderoğlu'na teşekkür eder, bereketli bol kazançlar diledi. Vakfıkebir'imizin önemli firmalarından ve bir başka markası İSLAMOĞLU GIDA SANAYİ ve ÖZDAĞ ZEYTİNCİLİK Firmasının sahiplerinden Abdulkadir, Murat ve Bilal İslam kardeşleri firma ofislerinde ziyaret etti. Feyzoğlu İnşaat firmasının sahibi ve çocukluk arkadaşı Ahmet Sevinç'i işyerinde ziyaret etti. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

STK TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Trabzon Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyon Başkanı Muhammet Balta Vakfıkebir ilçesindeki ziyaretleri kapsamında Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile de bir araya geldi. Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Topaloğlu ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Çobanoğlu'nu makamlarında ziyaret ederek, esnafın yaşadığı sıkıntılar hakkında bilgi alarak sorun ve taleplerini dinledi. Milletvekili Muhammet Balta, yoğun bir günün ardından ilçedeki esnafları ziyeret etti.