TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu’nu ziyaret ederek, “Trabzon’umuzun çehresini daha fazla hizmetle örmek için aynı coşkuyla, aynı inançla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.



TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Vakfıkebir İlçesinde Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu ile bir süre gündeme dair konular hakkında açıklamada bulundu. Gazetemizi ziyarete gelen TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta’ya Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ve AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun da eşlik ettiler.
AK PARTİ AİLESİ OLARAK VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLMAYA GAYRET GÖSTERİYORUZ
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Şehrimizde gönül seferberliğini başlatarak bayram sonrası esnaflarımızı, mahallelerimizi, köylerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımız ile bir araya gelmeye başladık. Daha önceden bu tür ziyaretleri yapmayı planlamıştık ancak malumuz olduğu üzere çok zor bir dönemden geçiyoruz. Korona virüs salgınıyla oldukça başarılı ve etkin bir mücadele döneminden sonra gerekli tedbirleri alarak normal yaşam koşullarına girmiş bulunmaktayız. Ziyaretlerimiz kademeli olarak devam edecektir. AK Parti ailesi olarak vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz.  Biz hiçbir zaman milletimize sadece seçimden seçime giden bir parti olmadık. Milletimizin bize verdiği görev ve sorumluluklarımızın daima farkındayız ve omuzlarımızda hissediyoruz. Esnaf, iş adamı, mahalle, ilçe ve köylerimizi ziyaret ederek hemşerilerimiz ile bir araya gelmeye devam edeceğiz. Bakanlarımız bölgemize, şehrimize geliyor. Bizler Ankara’da Bakanlarımızla bir araya geliyoruz. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımızın telekonferans yöntemiyle katıldığı törenle Akçaabat Millet Bahçesini açtık. Vakfıkebir ve Ortahisar’da da Millet Bahçelerimizin yapımı devam ediyor. Sağlık alanında birçok yatırımlar oldu. Turizm sektörü ile ilgili Trabzon’da çeşitli istişarelerde bulunup Bakanımızla Ankara’da bir araya geldik.  Keza Ulaştırma ve Altyapı Bakanımızla bu süreçte bir kaç kez bir araya gelerek yatırımların son durumunu değerlendirdik. Büyükşehir ve ilçe Belediye Başkanlarımızla sürekli irtibat halindeyiz. Bu süreçte yatırımların devamı konusunda çeşitli girişimlerimiz oldu. Bu süreci hem sağlık hem yatırımlar hem de ekonomik yönden başarılı bir şekilde geçeceğiz.  Yeni dönemde de Trabzon’umuzun çehresini daha fazla hizmetle örmek için aynı coşkuyla, aynı inançla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.