CHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ankara Milletvekili Murat Emir, Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer ve partide eskiden ilçe başkanlığı görevinde bulunmuş olanlarla birlikte partiye üye kaydı yapılan vatandaşlara parti rozetlerini taktılar.

“MİLLET İTTİFAKI OLARAK DOSTLARIMIZLA BİRLİKTE İKTİDARI DEVRALACAĞIZ”

CHP Vakfıkebir ilçe Başkanı Mehmet Keskin partiye katılan yeni üyelere rozet takımı sırasında yaptığı açıklamasında; “Ülkemiz Cumhuriyet tarihimizin en zor günlerinden geçiyor. Ülkemizin yeniden kurtuluşa ve yeniden baştanbaşa onarıma ihtiyacı var. Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi hattı müdafaa yoktur, sattı müdafaa vardır. Bu satıh bütün vatandır. Bu anlamda Cumhuriyet Halk Partisi ve Genel Başkanımızla, milletvekillerimiz ve tüm teşkilatlarımızla birlikte büyük bir mücadele veriyoruz. Bu anlamda bütün vatan satındayız. Genel Başkanımızın Dünyada emsali görülmemiş hak, hukuk, adalet yürüyüşü ile başlattığı Türkiye’nin bu kurtuluş reçetesinde hep birlikte hareket ediyoruz.  Türkiye’nin kurtuluşu için büyütüp oluşturduğumuz millet ittifakı ile birlikte sizlerde partimiz yıllardır iktidarda olmamasına rağmen bir adım geri atmadan demokrasi mücadelesinin içinde oldunuz. Hep hor görülen, hep ikinci sınıf görülen, illet denilen, zillet denilen, terörist ilan edilen sizler hiç yılmadınız, bir adım geri atmadınız. Büyük bir mücadelenin içerisindesiniz. Genel Başkanımızla, örgütümüzle ve sizlerle şimdi iktidara ramak kaldı. Bu seçimler ne zaman olursa olsun. İster erken olsun ister zamanında olsun iktidara ramak kaldı. Genel Başkanımızın da defalarca vurguladığı gibi millet ittifakı olarak dostlarımızla birlikte iktidarı devralacağız. Türkiye’mizin bu kötü gidişatına dur diyerek yeniden ülkemizi onarıp kalkındıracağız dedi.”

“İLÇEMİZİN KALKINMASI VE GELİŞMESİ İÇİN ÜSTÜMÜZE DÜŞEN GÖREVE HAZIRIZ”

CHP Vakfıkebir ilçe Başkanı Mehmet Keskin; “Yerelde ise önemli sorunların var olduğunu 10 yıl önce ilk kez Vakfıkebir Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz gündeme getirdik ve çözüm önerilerimiz ile birlikte projelerimizi kitapçık olarak bastırarak vatandaşımızın karşısına çıkarttık. Vakfıkebir için çözüm önerilerimizi 36 tane başlık altında topladık. Bunların içerisinde 5 tanesi çok önem arz ediyordu. Bizim önceliğimiz Vakfıkebir OSB idi. Bununla ilgili olarak son yılarda yapılan girişimler, gelişmeler ve yapılan çalışmalar sonrasında OSB ile ilgili gelinen bu noktada her kimin emeği geçmişse teşekkür ediyoruz. Bunun yanı sıra yıllardır söylediğimiz halde bir türlü çözülemeyen sıkıntılarımızda devam ediyor. Bakın Vakfıkebir de 2 bin 600 üniversite mezunu genç işsiz geziyor. Demek ki biz ilçede istihdam yaratmamız lazım. Vakfıkebir’in ekonomisini büyütmemiz gerekiyor. Bu yüzden en önemli yatırımlardan biriside fakültedir. Fakülte bacasız sanayi demektir. Yine Vakfıkebir Sahilinin muhakkak bir an önce yapılıp ticarete açılması gerekir. Meşhur Vakfıkebir ekmeğinin satılabileceği çok önemli bir ticaret merkezinin olacağı sahilimizin faaliyete geçmesi ilçemizin gelişimine büyük katkı sunacağından hiçbir kuşkumuz yoktur. Bu bölgeye hitap eden limanımız sadece balıkçı barınağı durumunda. Atıl bir durumdadır. Bu liman büyütülerek ticarete açılırsa buradan da ilçemize önemli kazanımlar sağlanacaktır. Vakfıkebir ilçemize kapsamlı bir liman yapılmalıdır. Bir ayrı konu ise, bölgemizde var olan Fındık, Tereyağı ve Sütümüz var. Çikolatanın temel 4 maddesinin var olduğu ilçemizde bir çikolata fabrikası neden olmasın diyoruz. Bir çikolata fabrikası yapmak bukadar mı? Zor. Turizm bölgemizin en önemli bacasız sanayilerinden biri olacak durumda iken, bu sanayi bir türlü harekete geçiremiyoruz. Bu bacasız turizm sanayisinin en önemli ayağı yayla turizmidir. Vakfıkebir ilçemizin tek yaylası olan Karadağ Yaylasının yolları perişan durumda. Diğer ilçelerin yayla yolları beton-asfalt iken ilçemizin tek yaylası olan Karadağ Yaylasının yolu içler açısı durumdadır. Bir an önce Karadağ Yolunun beton-asfalt yapılıp yayla turizmine kazandırılması gerekiyor. Vakfıkebir İlçemizin en önemli turizm kazanımlarından birisi konumunda olacak olan PEDROMİTA KİLİSESİ için halen daha bir sonuca varılamaması ilçemiz ve bölgemiz için son derece üzücüdür. Trabzon İlimizdeki SÜMELA MANASTIRI ilimiz turizmi için ne kadar önemli ise Vakfıkebir İlçemizdeki Petromita kilisesi de ilçe turizmi ve ilçe ekonomisi için aynı derecede önemlidir. Bu kilisesin ilçe turizmine ve ilçe ekonomisine kazandırılması için takipçisiyiz. Biz hep birlikte bu ilçede yaşıyoruz. İlçemizi seviyoruz. İlçemizin gelişip büyümesi için insanların siyasi düşünceleri ne olursa olsun onlarla bir araya gelip ilçemizin kalkınması ve gelişmesi için bizim üstümüze düşen bir görev var ise yerine getirmek için her zaman hazırız dedi.” 

Partiye yeni katılan üyelere parti rozetleri CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin, Eski İlçe Başkanları Zülküf Çavdaroğlu ve Emin Uludüz tarafından takıldı.