Kısa bir süre önce yapılan kongre ile yeniden ilçe başkanı seçilen Milliyetçi Hareket Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk, yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ettiler.



MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Baltürk ve yönetim kurulu arkadaşları, Başkana üzerinde “Muhammet Balta ve Ayyıldız” bulunan Vakfıkebir Ekmeği hediye ettiler.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk ve Yönetimi, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta´yı makamında ziyaret etti. Geçen hafta yapılan kongrede yeniden MHP Vakfıkebir İlçe Başkanlığına seçilen Orhan Burhan Baltürk, “Vakfıkebir’imize yakışır bir şekilde kongremizi yaptık ve yeni yönetim kurulumuzu oluşturduk. Belediye Başkanımız Muhammet Balta’yı yeni yönetimimiz ile tanışma ziyaretinde bulunduk” dedi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ziyarette MHP İlçe Başkanı Baltürk ve Yönetimi, ziyaret anısına Başkan Balta´ya hediye takdim ederek çalışmalarında başarılar dilediler.”
“BU GÜZEL İLÇEYİ EN İYİ ŞEKİLDE GELECEĞE TAŞIMAK İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”
Belediye Başkanı Muhammet Balta, MHP İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk ve Yönetimini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. Birlik ve beraberlik içerisinde ilk 5 yılda olduğu gibi yeni dönemde de hizmetlerini sürdüreceklerini söyledi. Milliyetçi Hareket Partisi’yle Cumhur İttifakında görev almanın büyük bir onur olduğunu ifade eden Başkan Balta, “Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in liderliğinde ‘Önce devletim ve milletim’ düsturuyla çalışıyoruz. 2014-2019 yılları arasında neler yapılabileceğimizi tüm halkımıza gösterdik. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz zaman neleri başardığımızı herkes gördü. Güzel şehrimize hayal dahi edilemeyen büyük projeler kazandırdık. Artık Cumhur İttifakı ile çok daha güçlüyüz” dedi.
Vakfıkebir’imize dev yatırımlar kazandırdık. Üretken Belediyecilik anlayışımız ile var gücümüzle Vakfıkebir’imize hizmet etmeye devam edeceğiz. Vakfıkebir ortak paydasında, hep birlikte bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da istişare kültürüne dayanarak yol alacağız. Bu güzel şehri en iyi şekilde geleceğe taşımak için ortak mücadelemizi sürdüreceğiz. Ben sayın Orhan Burhan Baltürk ve değerli yönetimini tekrardan tebrik ediyorum, başarılar diliyorum” dedi.