TBMM İdare Amiri ve Ankara Milletvekili Erkan Haberal, MHP MYK Üyesi Yavuz Tellioğlu, MYK Üyesi Afşin Birben, MYK Üyesi İdris Aydın, MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, MHP önceki dönem Milletvekili Yunus Latifoğlu, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız,  MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk, parti yöneticileri ve partililerle birlikte Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ettiler. Başkan misafirleriyle ülke gündemi üzerine bir süre sohbet ederek Osmanlı Belgelerinde Vakfıkebir isimli kitabı misafirlere hediye etti. Vakfıkebir Cumhur irtifakı üyeleri arasındaki yakın ilişkiler değişik vesilelerle yapılan görüşmelerle sürdürülüyor. Bu kapsamdaki bir görüşme de Vakfıkebir Belediyesinde yapıldı. MHP Genel Merkez, Trabzon il ve Vakfıkebir ilçe teşkilatlarının, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta'yı ziyaret etmesi vesilesiyle gerçekleşen görüşme oldukça samimi bir atmosferde geçti. Ziyarette karşılıklı iyi niyet dileklerinin sunulmasının ardından bölge ve ülke konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyarette Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ilçenin tarihini anlatan kitabı hediye etti.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZIN ÇALIŞMALARINI DAKTİR EDİYORUZ”

SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

TBMM İdare Amiri ve Ankara Milletvekili Erkan Haberal Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ziyaretleri sırasında; “ Belediye Başkanımızın gecesini gündüzüne katarak Vakfıkebir’e hizmet noktasında çalışmalar yaptığını memnuniyetle arkadaşlarımızdan öğreniyoruz. Belediye Başkanımızın yapmış olduğu çalışmalar hakkında ve yapacakları hakkında bizlere yapmış olduğu sunum dolayısı ile son derece memnun oldum. Milliyetçi Hareket Partisi olarak yaklaşan seçimler münasebetiyle başlatmış olduğumuz ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma temamızın bugün Trabzon ayağı Vakfıkebir’deyiz. Ben bu vesileyle tüm hemşehrilerime teşekkür ediyor, Belediye Başkanımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

“NAZİK ZİYARETLERİNDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, ziyaretle ilgili “ Bugün burada Değerli TBMM İdare Amiri ve Ankara Milletvekilimiz Sayın Erkan Haberal ve MHP heyetini ağırlamaktan dolayı çok mutluyum. Zaten her fırsatta, her ortamda görüşüyoruz. MHP’li dostlarımızla ilişkilerimiz hem bireysel olarak, hem de Cumhur ittifakı kapsamında oldukça iyi durumdadır. İlçemizde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verirken yapımı devam eden çalışmalar hakkında da görüşlerimizi ifade ettik. İlçemizi daha da yaşanabilir bir hale getirmek adına yapmak istediğimiz çalışmalarla ilgili de bir sunumu kendilerine sunduk. İlçemizi her geçen gün daha ferah hale getirmek adına Cumhur ittifakı olarak canla başla çalışmalarımıza gece gündüz demeden devam ediyoruz. Vakfıkebir'imizi konuştuk. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi