Vakfıkebir ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan MHP heyetine ilçe esnafları tarafından yoğun ilgi gösterildi. Esnaf ziyaretine TBMM İdare Amiri ve Ankara Milletvekili Erkan Haberal, Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, MYK Üyeleri, Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk ve parti yöneticileri katıldı. Esnafa hayırlı işler dileyen MHP heyeti, esnaflarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

YENİ YERİNDE HİZMETE BAŞLADILAR YENİ YERİNDE HİZMETE BAŞLADILAR

“MHP VAKFIKEBİR HALKININ VE ESNAFININ VİCDANININ SESİDİR”

MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk, Vakfıkebir halkının çareyi ve çözümü Cumhur İttifakı olarak gördüğünü artık açıkça ortaya koyduğunu belirterek, “MHP Vakfıkebir halkının ve esnafının vicdanının sesidir” dedi. MHP İlçe Başkanı Baltürk, yaptığı açıklamada, MHP Milletvekilimiz, İl Başkanımız ve Parti Yöneticilerimiz ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdiklerini söyleyerek şunları söyledi: “Esnafımızın sıkıntılarını dinledik, İnşallah sıkıntılarını MHP ve Cumhur ittifakı giderecek, esnafımız rahat bir nefes alacak. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bunun için önümüzde çok büyük bir fırsat gelmektedir, 2023 Yılında yapılacak olan Genel seçimlerde bu tarihi İlçemiz ve Esnafımız için hayırlı bir dönüm noktası yapmak bizim elimizde. Cumhur İttifakının iktidar yolunda sessizlerin sesi olacağı bilinmelidir. MHP Vakfıkebir halkının ve esnafının vicdanının sesidir. O nedenlerdir ki! Vakfıkebir halkı çareyi ve çözümü Cumhur ittifakı olarak gördüğünü artık açıkça ortaya koymuştur. Artık Türkiye 2023 Yılında yapılacak olan Genel Seçimlerde Cumhur ittifakının iktidarına hazırlanmaktadır. Yaptığımız esnaf ziyaretlerinde bunu çok net olarak görüyoruz.

Esnaf ziyaretimiz esnasında bizlerle yakından ilgilenen ve samimi, sıcak ilgilerini gösteren değerli esnaflarımıza bu samimiyetlerinden dolayı çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum dedi.”