1 Temmuz Cuma günü itibarıyla TİSKİ Genel Müdürlüğü ofislerinde ‘Trabzon Metropol Kart’ dolum ve satışı yapılabilecek. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, hemşehrilerinin toplu ulaşım hizmetinden yararlanırken sıkıntı yaşamaması adına yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Bu kapsamda TULAŞ Genel Müdürlüğü ile TİSKİ Genel Müdürlüğü arasında ‘Kart Dolum ve Satış Noktası’ sayısını artırmak amacıyla protokol imzalandı. Protokole göre; yolcu yoğunluğunun fazla olduğu alanlarda yer alan TİSKİ Abone İşlem Merkezleri, aynı zamanda ‘Metropol Trabzon Kart’ dolum ve satış noktası olarak hizmet verecek.

“1 TEMMUZ’DA BAŞLADI”

Projenin ilk aşaması olarak Değirmendere Mahallesi ve Yomra ilçesinde yer alan TİSKİ Abone İşlem Merkezleri, 1 Temmuz 2022 tarihinden itibaren ‘Metropol Trabzon Kart’ dolum ve satış noktası olarak hizmet vermeye başladılar. İlerleyen dönemde ihtiyaç duyulması halinde TİSKİ’nin diğer abone işlem merkezlerinde de kart dolum ve satış işlemleri başlatılacak. Ayrıca bu noktalarda kart kişiselleştirme işlemleri de yapılabilecek.

Vakfıkebir’de “METROPOL KART” satış ve dolum noktası Gold Car Turizm Seyahat Acentesi (Vakfıkebir Terminali) satışlarına devam ediyor.

YAYLA YOLUMUZUN ASFALTI BU SEZON TAMAMLANACAK YAYLA YOLUMUZUN ASFALTI BU SEZON TAMAMLANACAK