Vakfıkebir İlçesi Meslek Yüksek Okulu, Gençlik Merkezi Merhum Müdürü Mustafa Turupçu’yu unutmayarak adına online satranç turnuvası düzenliyor.

Geçen yıl Haziran ayında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden ve Gençlik Merkezi Müdürü merhum  Mustafa Turupçu adına 6 Kasım 2019 tarihinde birincisi düzenlenen turnuvanın bu yıl online olarak ikincisi düzenlenecek.

Turnuva ile ilgili görüşlerini açıklayan okul müdürü Dr. Öğr. Üyesi Soner Demirtaş Vakfıkebir eğitim camiasının kıymetli isimlerinden merhum Mustafa Turupçu adına 6 Kasım 2019 tarihinde birincisini düzenleyip geleneksel hale getirmeyi amaçladığımız satranç turnuvasının ikincisini koronavirüs salgınından dolayı bu yıl yine Türkiye Satranç Federasyonu işbirliği ile ancak “Online” gerçekleştireceğiz dedi.

Katılımcılara seslenen müdür Dr. Öğr. Demirtaş, Uzak kaldığımız şu günlerde bir araya gelme vesilesi olarak hepinizi 2. Geleneksel Mustafa Turupçu Anma Satranç turnuvasına davet ediyor, katılımları beklediklerini ifade ederek şu bilgilendirmeyi yaptı: 

Başvurular 13-24 Kasım 2020 tarih aralığında yapılacak.   Turnuva tarihi: 25 Kasım 2020 Çarşamba saat: 13.00 (Online yapılacak.) Satranç turnuvası ile ilgili tüm bilgilendirme işlemleri WhatsApp grubu üzerinden Türkiye Satranç Federasyonu Yetkilileri tarafından yapılacaktır.

Başvuru formu eksiksiz doldurularak [email protected] E-Posta adresine gönderilmelidir.