Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi'nde yeni yönetim belli oldu. Trabzon Makine Mühendisleri Odası (MMO) 14'üncü Dönem Olağan Genel Kurulu gerçekleştirilirken seçim heyecanı yaşandı. İki adayın yarıştığı seçimlerde büyük heyecan yaşandı. 

13. Dönem yönetim kurulu başkanı da olan Fulya Bankoğlu başkanlığında hemşehrimiz RTEÜ Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanı Yük. Mak. Müh. Hamdi Kuleyin yeni seçilen yönetime girme başarısı gösterdi. Trabzon, Rize, Gümüşhane, Bayburt, Artvin, Giresun, Erzurum, Kars, Iğdır ve Ardahan bölgelerini kapsayan Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesinde yönetim kurulu seçimi gerçekleştirildi. Başkan adayları Fulya Bankoğlu ve Ufuk Bulut’un yarıştığı seçimde Fulya Bankoğlu ve yönetimi seçimleri kazanma başarısı gösterdi.  Makine Mühendisleri Trabzon Şubesi'nde iki aday başkanlık için yarıştı. 2530 delegenin oy kullanma hakkı olan seçimde 599 geçerli oy kullanıldı. Yapılan seçimde oy sayımı sonrası Fulya Bankoğlu 305 oy ile başkan seçildi. Ufuk Bulut ise 294 oy aldı.

“TEŞEKKÜR ETTİLER”

Yeniden Başkanlığa seçilen Fulya Bankoğlu, yaptığı açıklamada sonuçların hayırlı olmasını diledi. Bankoğlu, “Çok katılımlı bir seçim oldu. İki liste olmasından dolayı son derece mutluyuz. Bizi en çok mutlu eden durum eski arkadaşlarımızı büyüklerimizi görmek oldu. Demokratik bir ortamda seçimimizi gerçekleştirdik.” dedi.

Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilen Hamdi Kuleyin ise “ Bölgemiz, şehrimiz, üniversitelerimiz ve odamıza bağlı tüm meslektaşlarımızın temsil yetkisini yönetim kurulumuza veren kıymetli delegelerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.