Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü akademik kurslarına bir yenisini daha ekleyerek bölgede büyük bir ihtiyacı olan KPSS kursunu faaliyete geçirdi.



Vakfıkebir İlçesi Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü akademik kurslarına bir yenisini ekledi. Bölgede büyük bir ihtiyaç olan KPSS kursunu hizmete açtı. Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Mustafa Daloğlu’nun yaptığı bilgilendirmede şu ifadelere yer verdi.
Müdür Yardımcısı Mustafa Daloğlu; “Kurumumuz bünyesinde açmış olduğumuz KPSS lisans ve önlisans düzeyindeki kursumuza 100 öğrenci başvuru yapmıştır. Merkez binamızda haftada üç gün, Matematik, Coğrafya, Geometri, Tarih ve Türkçe branşlarında ders verilmektedir. Tecrübeli eğitimci bir kadroyla bu hizmeti veren kurumumuz Büyükliman havzasına hizmet etmektedir. Uzun yıllar üniversiteye hazırlık kurslarıyla adından söz ettiren ve birçok öğrenciyi hayallerine kavuşmasında önayak olan merkezimiz, memurluk sınavına hazırlanmak isteyen yöre insanımızı dikkate alıp bu hizmeti saat gözetmeksizin sunma çabası içindedir. KPSS kursumuza katılımcılar yoğun ilgi göstermektedir. 6 ay sürecek olan kursta öğrenciler hayalleri için çaba sarf edecekler” dedi.