Vakfıkebir İlçemizdeki Fevziye, Deregözü ve Çavuşlu köy okullarının tüm kademelerinde ve Bağımsız Anaokulunda 15 Şubat 2021 tarihi itibari ile ders zili çaldı.   

22 Ocak 2021 tarihinde başlayan yarıyıl tatili sona erdi. Türkiye'deki ve Vakfıkebir İlçemizdeki Fevziye, Deregözü, Çavuşlu köy okullarının tüm kademelerinde ve tüm bağımsız anaokullarında 15 Şubat 2021 tarihi itibari ile ders zili çaldı. İlçemizde Çavuşlu İlk/Ortaokulu, Deregözü İlk/Ortaokulu, Fevziye İlk/Ortaokulu ve Cumhuriyet Anaokulu'nda yüz yüze eğitimle öğretmen ve öğrencilerin hasreti bitti. MEB'in takvimine göre okullar 1 Mart'tan sonra ise kademeli olarak açılıyor.

Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy köy okullarını ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Müdür Aksoy,"Uzun bir aradan sonra öğrencilerimizle kavuştuk. Bugün Koronavirüs kurallarına uyarak (Temizlik, Maske, Mesafe) İstiklal Marş’ımızı okuyarak okulların başlama törenimizi yaptık.  Yeni bir döneme başladık. İnşallah hayırlı ve sağlıklı bir dönem olur. İlçemizde Çavuşlu İlk/Ortaokulu, Deregözü İlk/Ortaokulu, Fevziye İlk/Ortaokulu ve Cumhuriyet Anaokulu'nda yüz yüze eğitimle öğretmen ve öğrencilerimizin hasreti bitti. Öğrencilerimizin tamamına olmasa da bir kısmına kavuştuğumuz için çok mutluyuz. İkinci yarıyılın tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.