Geçtiğimiz aylarda Vefat eden, MHP Şalpazarı ilçe başkanı Sezgin Özdin’in yerine Şalpazarı Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Koç Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatıyla ilçe başkanı olarak atanarak görevine başlamıştı. Gazetemizi ziyarette, yerel basının çok önemli olduğunu vurgulayan Koç, gazetemiz haber müdürü Sadık Aydın’dan gazete çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan seçildikten sonra, vatandaş buluşmalarına ve kamu ziyaretlerine ağırlık verildiğinin altını çizen Koç, partide ise üye çalışmalarının yanı sıra siyasi çalışmalara ağırlık verdiklerini belirtti. Başkan Mustafa Koç, MHP olarak sahaları boş bırakmıyoruz ve her zaman vatandaşın yanında olduklarını ifade ederek, amaçlarının “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” anlayışıyla “Halka Hizmet Hakka Hizmet” düsturuyla, siyasi ahlak, şeffaflık, insana yakışan samimi duruş doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Basın olarak sizlerin beklentilerine ve sorunlarına duyarsız kalmamız mümkün değil diyen Koç,  sorunlarınızın çözümü konusunda kapımızın her zaman açık, basın bizler için olmazsa olmaz olan duyan kulağımız, gören gözümüz, tutan elimiz gibi önemli bir unsurumuz olunduğunun bilinmesini isteriz dedi.

KOÇ, “ŞALPAZARIN’DA ÇOK HAREKETLİ BİR MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ VAR”

Vatandaşların hangi görüşe sahip olursa olsun, Milliyetçi Hareket Partisi olarak kapılarının onlara her zaman açık olduğunu belirten Başkan Koç,“Milliyetçi Hareket Partisi adında olduğu gibi bugüne kadar Şalpazarı’nda ve Trabzon’da çok daha fazla hareketli durumda. Hiçbir şekilde önyargıya kapılmadan, hiçbir sınıfı ayırmadan, işçinin, memurun, bütün vatandaşların sorunlarıyla bir fiil ilgileniyoruz. Bu konuda gerekli çalışmaları yapıyoruz. Vatandaşlarımız hangi görüşe sahip olursa olsun, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kapıları onlara her zaman açıktır. Mevzu ne olursa olsun, her vatandaşı dinleyerek, sorunu varsa çare bulunma gayreti içerisindeyiz. Çok farklı, şimdiye kadar görülmemiş siyasi üslupla sahada çalışıyoruz. Hiçbir zaman için ideolojik körlüğe kapılmayacağız, ideolojik davranmayacağız. Mesele Türk Milletinin meselesidir. Şalpazarı’nda tüm vatandaşların sorunlarıyla elimizden geldiği kadar ilgilenmeye ve çözmeye çalışıyoruz. Şalpazarı’nda çok hareketli bir Milliyetçi Hareket Partisi var. MHP'nin Şalpazarı’nda seçimlere hazır olduğunu belirterek, şunları kaydetti:  "Sandık görevlilerimiz tamdır. Üyelerimiz de seçim atmosferine girmiştir. Bu kapsamda yönetim kurulu olarak üyelerimizle daha sık bir araya geliyoruz.

KOÇ,“KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN CUMHUR İTTİFAKI SEÇİMDEN ZAFERLE ÇIKACAK”

2023 seçimlerine çok fazla bir sürenin kalmadığını anımsatan Koç, "2023 seçimlerine fazla bir süre kalmadı. Bu secimler Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin, istikbali ve istiklali ile çok yakın alakalıdır. Başlangıçtan itibaren tesis ettiğimiz Cumhur İttifakı’nın ayakta durabilmesi, hayatiyetini devam ettirmesi gerekmektedir. Bunu başardığımız takdirde ülkenin geleceği ile ilgili olarak hiçbir vatandaşımızın endişesi olmayacak. Cumhur ittifakı devam edecektir. Kimsenin endişesi olmasın. Seçimlerde bir endişemiz yok. Seçim stratejimiz çok net; birincisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı açık ara seçtirmek. İkincisi de Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) Cumhur İttifakı partilerinin nitelikli çoğunluğu kazanması. Amaç bu. Netice Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ve Türk milletinin lehine olacaktır dedi.” Cumhur İttifak’ının seçimi kazanmasının çok önemli olduğunu dile getiren Koç, “2023, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı. 2023’te Cumhur İttifakı’nın kazanmasıyla birlikte Türkiye kazanacak. Türkiye, 2053 ve 2073 sürecinde de süper güç hedefine ilerleyecek. MHP, Türk Devleti’nin garantisidir. Türk Devleti’nin emniyet sibobu olmaya devam edeceğiz.” dedi.

“ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ DEVLETİN EN DEĞERLİ EMANETLERİDİR” “ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ DEVLETİN EN DEĞERLİ EMANETLERİDİR”

Bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz Haber Müdürü Sadık Aydın’da, “Her kesime eşit mesafede, tarafsızlık ilkesi çerçevesinde, Büyükliman Bölgesindeki ilçelerin çıkar ve menfaatleri doğrultusunda22 yıldır ilçemize ve bölgemize basın alanında hizmet ediyoruz. Gazetemizin okunabilirliğini artırmak ve daha çok vatandaşa ulaştırabilmek için uğraşıyoruz.” diye konuştu. Karşılıklı görüş alış verişinin yapıldığı ziyaret, bölge ve ülke gündemi ile ilgili siyasi gelişmelerin değerlendirilmesiyle sona erdi.