Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, bugün Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdür Vedat Gürgen ve Müdür Yardımcısı hemşerimiz Hasan Bebek ile bir araya geldi.





Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta bugün Ankara da Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedat Gürgen ve Müdür Yardımcısı hemşerimiz Hasan Bebek ile bir araya geldi.
Bir süreden beri Vakfıkebir İlçesinin kentsel dönüşümle alakalı yapılan çalışmaların ne aşamada olduğu merak konusu olmuştu. Vakfıkebir ilçesinde kentsel dönüşüme alınacak mahalleler ve bölgeler hakkında Belediye Başkanı Muhammet Balta, Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdür ve Müdür Yardımcısı ile bir araya geldi. Artık alt yapısı ile cadde ve sokakları ile modern bir şehir için harabe haline gelen konutların yıkılıp yerlerine daha lüks binalar yapılması gerekiyor. Bununla ilgili gerekli çalışmalar başlatıldı.
Önümüzdeki günlerde kentsel dönüşümle alakalı yapılacak çalışmalarla ilgili olarak Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta Ankara'da yaptığı çalışmalar hakkında kamuoyunu bilgilendireceğini belirtti.