Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Mesut Yakuta, Kurban Bayramı dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

İlçe Kaymakamı Yakuta ve beraberindekiler Yalıköy Mahallesinden Şehit İlyas Çolakoğlu ile Küçükdere Mahallesinden Şehit Gökhan Dal'ın ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.
“BİZLER HER ZAMAN ŞEHİT AİLELERİMİZİN YANINDAYIZ”
Yalıköy Mahallesi ile Küçükdere Mahallesinde ikamet eden şehit ailelerini ziyaret eden Kaymakam Mesut Yakuta, "Şehitlerimizin aileleri ile sıcak, samimi ve içten sohbetiyle naçizane bir evlatları olarak onların acılarını elimizden geldiği kadarıyla hafifletmeye çalışıyoruz. Şehitlerimizin aileleri bizlere emanettir, bizler de onların manevi evlatlarıyız. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve refahı için canlarını veren Şehitlerimizin hakları ödenemez. Şehitlerimizden geriye kalan ailelerimiz Şehitlerimizin kıymetli emanetleridir. Bu emanete sahip çıkmak devlet ve milletimiz olarak boynumuzun borcudur. Bizler her zaman şehit ailelerimizin yanındayız" dedi. Şehit ailelerini ziyarette İlçe Kaymakamı Mesut Yakuta’ya, İlçe Emniyet Müdür Vekili Merthan Çelikdağ ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yaşar Saral’da eşlik etti.