Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Mesut Yakuta, Vakfıkebir Devlet hastanesinde Covid-19 aşısının ilk dozunu oldu.

Sağlıklı günlere kavuşmak için tüm tedbirlere uyulması çağrısında bulunan Kaymakam Mesut Yakuta, Korona virüse karşı toplumsal bağışıklığı sağlamak için, aşılanması gereken vatandaşlarımız, Bilim Kurulu tarafından belirlenen program dahilinde kısa süre içerisinde aşılanacaklar. Bu kapsamda,  kamu yöneticilerinin aşılanması sebebiyle ben de Covid-19 aşısının birinci dozunu oldum. Sırası gelen tüm vatandaşlarımızı çekinmeden aşılarını olmaya davet ediyorum. Korona virüse karşı mücadele etmek için aşımızı yaptırmanız ve maske, mesafe, temizlik kurallarına harfiyen dikkat etmemiz gerekiyor. Allah'ın izniyle bir an önce Covid-19 salgınından kurtulmayı diliyorum.”

SIRASI GELEN BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZI AŞI OLMAYA DAVET EDİYORUM

Pandemi döneminde özveriyle emek harcayan tüm sağlık çalışanlarımıza ve yetkililerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Korona virüse karşı aşının çok önemli olduğunu belirten Kaymakam Yakuta, “Devletimiz salgın sürecini çok güzel yönetti. Bu konuda sağlık çalışanlarımıza ve yetkililere teşekkür ediyorum. Bizde sıramız gelince aşımızı yaptırdık. Toplumun risk altında olan bütün kesimleri muhakkak aşılarını yaptırması gerekmektedir. Aşı koruyucu olma özelliği ile korona virüs tedavisinde çok önemli. Sırası gelen tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyalım. Herkese sağlıklı günler diliyorum” diye konuştu.

Vakfıkebir Devlet Hastanesi çalışanlarına kolaylıklar dileyen Kaymakam Mesut Yakuta, “Pandemi sürecinde cansiperane bir şekilde çalışan fedakar sağlık çalışanlarımızı tebrik ediyor ve kolaylıklar diliyorum dedi.”