Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan ve Belediye Başkanı Muhammet Balta, Şenol Ayvaz ile Uğur Akar’ın organize ettiği esnafla sabah kahvaltısı buluşmasında Çarşı Mahallesi Namık Kemal Sokakda bulunan Esnaf Çayevinde o bölgede işyeri olan esnafla bir araya geldiler.

“HALKIMIZA MAKAM KAPILARIMIZ SONUNA KADAR AÇIK”

“BÜYÜKLERİMİZE HER ZAMAN MİNNETTARIZ” “BÜYÜKLERİMİZE HER ZAMAN MİNNETTARIZ”

Çarşı Mahallesi Namık Kemal Sokak da Esnaf Çayevindeesnafla kahvaltıda bir araya gelen Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan, kahvaltıya katılan esnaflarla tanışma fırsatı bularak, kaymakamlık olarak yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kaymakamlık olarak halkla hep iç içe olduğunu ifade eden Kaymakam Uzan, "Kaymakamlık ile ilgili çalışmalarımızdan arda kalan zamanlarda rutin olarak esnaf kardeşlerimizi ziyaret ediyor, iş yerlerinde sohbet etme imkanı bularak öneri ve sorunlarını dinliyorum. Sokaktaki insanların sorunlarını ve önerilerini dinliyorum. Devletimiz bizleri bu halka hizmet etmek adına atamıştır. Halkımıza hizmet etmek anlamında elimizden geleni ve devletimizin bize verdiği yetkileri hizmet olarak halkımıza geri iade ediyoruz ve bunun da hesabını halkımıza veriyoruz. Kaymakamlık olarak halkımıza makam kapılarımız sonuna kadar açık. Her zaman gelip sıkıntılarını bizlere anlatabilirler. Bu güzel organizasyon için arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum dedi.”

“BU TÜR BULUŞMALAR BİZLERİ BİRBİRİNE KAYNAŞTIRMA AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ”

Belediye Başkanı Muhammet Balta ise, “Birçok kalıcı hizmeti ilçemizde vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Biz sadece kendi dediğimizi yapmıyoruz, vatandaşlarımızın arzuladığı, ihtiyaçları olan hizmetleri de kendilerine sunuyoruz. Neye ihtiyaç varsa onu yapmaya çalışıyoruz. Bugün de esnaflarımızla kahvaltıda bir araya gelerek onların sorun ve önerilerini dinleyerek, hizmet anlamında değerlendireceğiz" dedi. Vakfıkebir Belediyesi olarak her kesimden insanlara ulaşarak tek tek sorunlarını dinlediklerini ve önerilerini aldıklarını ifade eden Başkan Balta, "Onlar için varsa yapmamız gereken hizmetleri kendilerine sunuyoruz, sunmaya da devam edeceğiz. Çünkü burada halkımızla el ele vererek ilçemize hizmet ediyoruz. Bu makamlar gelip geçici, yarın bizde sokak da bu esnafımızla bu vatandaşlarımızla iç içe olacağız. Hiç kimseyi ötekileştirmeden hiç ayrım yapmadanimkanlarımız ölçüsünde halkımızın isteklerine cevap vermeye çalışıyoruz. Bu tür buluşmalar bizleri birbirine kaynaştırma açısından çok önemli. Bu güzel organizasyon için arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz " diye konuştu.

“DEĞERLİ İLÇE YÖNETİCİLERİMİZLE BİR ARAYA GELMEK MUTLULUK VERİCİDİR”

Esnaflar adına Şenol Ayvaz ile Uğur Akar yaptıkları açıklamada, “Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız ile kahvaltıda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Değerli ilçe yöneticilerimizle bir araya gelmek mutluluk vericidir. Yapılan hizmetler konusunda bizleri tek tek bilgilendirerek, yapılması gerekenler hakkında da bizlerden bilgiler alınması çok güzeldir. İlçemize birçok kalıcı hizmetler yapıldı. Bu kahvaltıda aynı zamanda esnaf arkadaşlarımızla toplu bir araya gelip muhabbet etme ve kaynaşma imkânı da yakaladık. Bu tür etkinliklerin devam etmesini diliyoruz. 'Halkın Kaymakamı ve Belediye Başkanı' olarak bilinen değerlerimizin bizleri kırmayarak bu organizasyona katıldıkları için teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar.