Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürü Murat Soysay’ı makamında ziyaret eden Kaymakam Uzan, İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan tüm polisleri tek tek ziyaret ederek günlerini kutladı. Ziyaret sırasında gerçekleştirdiği nazik ziyareti ile ilgili açıklamalarda bulunan Vakfıkebir Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, Polis Haftası nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek, "Emniyet teşkilatımız, kaymakamlık birimi olarak bizim en yakın mesai yaptığımız kurumlardan biridir. Vakfıkebir de de ilçe emniyet müdürlüğü teşkilatımız cansiperane görev yaparak ilçemizin asayişini temin etmeye çalışıyorlar. Ben bu güzel haftada, İlçe Emniyet Müdürümüzün şahsında, tüm emniyet teşkilatımızın Polis Haftasını kutluyorum. Kazasız, belasız, sağlıklı ve mutluluk dolu haftalar temenni ediyorum" dedi.

“ASAYİŞİN, HUZUR VE GÜVENİN TEMİNATI POLİSTİR”

Kaymakam Uzan, Türk Polis Teşkilatı’nın 178. yıl dönümünü ve tüm polislerimizin Polis Haftası’nı kutladığını belirti. Asayişin, huzur ve güvenin teminatı olan polislerimizin, bu onurlu mesleği her türlü zorlu şartta mesai mefhumu gözetmeksizin ifa ettiğini dile getiren Kaymakam Uzan, “Önleyici tedbirlerin alınması, olayların aydınlatılarak faillerin adalete teslim edilmesi, trafik güvenliği ve asayişin sağlanmasında teknolojinin verdiği imkânları en üst seviyede kullanarak bağımlılıkla mücadeleye kadar her alanda başarılı hizmetlere imza atan tüm polislerimize hayırlı görevler diliyorum.

“TEŞEKKÜR ETTİ”

VAKFIKEBİR BELEDİYE MECLİS TOPLANTISININ İLKİ YAPILDI VAKFIKEBİR BELEDİYE MECLİS TOPLANTISININ İLKİ YAPILDI

Kaymakam Uzan, “Devletimizin bekası, milletimizin kardeşliği, kamu düzeni, huzur ve güvenliğimiz uğruna vatan toprağının farklı köşelerinde şehitlik mertebesine erişen polislerimize Allah’tan rahmet; teşkilat mensubu emeklilerimize, görevi başındaki mesai arkadaşlarıma ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.