Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan Vakfıkebir Devlet Hastanesini ziyaret etti. Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Esra Kadıoğlu ve Hastane Müdürü Yahya Sağıroğlu’ndan hastane ve yapılan hizmetler ile ilgili bilgiler aldı. Kaymakam Uzan, daha sonra hastaneyi ve hastanede tedavi gören vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastalar ve hastane personeli ile bir süre sohbet etti.

Kaymakam Uzan, Hastane yönetimi ile birlikte hastanede tedavi gören vatandaşları tek tek ziyaret edip sıkıntılarını dinledi, hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.  Hastaların genel durumu ve hastanede yapılan çalışmalar hakkında hastane yönetiminden bilgiler alıp ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Tedavi gören hastalar ile yakından ilgilenen Kaymakam Uzan; “Hastanemizde tedavi gören bütün vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermek ve onların duasını alabilmek için bütün çalışanlarımız ile birlikte var gücümüz ile çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

“HASTALARIMIZA ALLAH’TAN ACİL ŞİFA DİLİYORUM”

Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede; “Devlet Hastanemizde tedavi gören hastalarımızı ziyaret edip geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bizler, tedavi gören hemşehrilerimizin en kısa sürede sağlıklı günlere dönmeleri için onlara moral vermek, yalnız olmadıklarını hissettirmek için buradayız ve yanlarındayız. Hastanemizde tedavi gören tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun diyor, Allah’tan acil şifalar diliyorum. Bu vesileyle gece, gündüz demeden görevlerini yapan hastane personellerimize, doktorlarımıza ve hastane yönetimimize hemşehrilerimize göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum " dedi. Kaymakam Uzan;" İyi günde de kötü günde birlik olabilmemiz lazım. Bu duygu ve düşüncelerle hasta olan kardeşlerimize Allah’tan acil şifa yakınlarına da sabır ve kolaylıklar diliyorum" şeklinde konuştu.

Hasta ve hasta yakınları ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Kaymakam Uzan’a ve beraberindekilere teşekkür ettiler.

2 NİSAN OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ 2 NİSAN OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ