Vakfıkebir Gülbaharhatun Anadolu Lisesi Bilek Güreşi Takımı ve Masa Tenisi Takımı sporcuları, Beden Eğitimi Öğretmeni Muharrem Yaşa ve Okul Müdürü Kadri Alay ile birlikte ilçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan' ı ziyaret ettiler.

Bilek Güreşi Takımı Trabzon’da yapılan liseler arası müsabakalarında 11 birincilik elde ederek, Masa Tenisi Takımı bütün rakiplerini yenerek il birincisi oldular. Kaymakam Dr. Uzan, Bilek Güreşi Takımı ve Masa Tenisi Takımı öğrencilerini tebrik ederek bölgemüsabakalarında başarılarının devamını diledi.

Başarılı sporcuları, okul müdürü ve hocaları ile birlikte makamında kabul eden Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan, “Gülbaharhatun Anadolu Lisesi öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Spor dalında verdiğimiz emeklerimizin karşılığını kat kat almaktayız. İlçemizi en iyi şekilde temsil ederek başarılı olmanız bizleri çok mutlu ediyor. İlçemizden başarılı sporcuların çıkması bizleri gururlandırdı. İnanıyorum ki, sizler bu başarılarınızı daha ilerilere taşıyarak ve bizleri gururlandırmaya devam edeceksiniz. Başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.