Vakfıkebir İlçesinin yetiştirdiği önemli değerlerden biri olan Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Şifa Karadeniz, emekliye ayrılması vesilesi ile gazetemize veda ziyareti gerçekleştirdi. Vakfıkebir İlçesinde 44 yıl 6 ay gibi çok uzun bir süre başarılı bir şekilde görev yapma başarısı gösteren Yazı İşleri Müdürü Şifa Karadeniz, Büyükliman Postası Gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Ahmet Kamburoğlu ile bir süre sohbet ettiler. 

“UYUMLU BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNDE OLDUK”

VAKFIKEBİR TÜRKİYE ŞAMPİYONU VAKFIKEBİR TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Müdür Karadeniz, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada şunları söyledi. İlçemizde yayın hayatına başladığı günden bu yana başarılı çalışmalara imza atan ve halkımızı doğru bilgilendirme ilkesinden asla taviz vermeyen Büyükliman Postası Gazetesi ile uyumlu bir çalışma içerisinde olduk.  Sizlerin ilçemiz adına yapmış olduğu bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Vakfıkebir ilçemizde bir kardeşiniz veya ablanız olarak elimden geldiği kadar tecrübelerimden ve birikimlerimden faydalanmak istediğinizde her zaman sizlere kapım açık olacak ve yardımcınız olmaya çalışacağım. Tarafsız habercilik anlayışınız ile bizlere her zaman yardımcı ve destek oldunuz. Ben sizden razıyım. Benden yana hakkım varsa helal olsun. Sizlerde hakkınızı helal edin dedi.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu ise ziyaretlerinden dolayı Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Şifa Karadeniz’e teşekkür ediyor, ilçemiz adına yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Kaymakamlıkta başarılarla dolu 44 yıl 6 ay gibi uzun bir çalışma serüvenini noktalayan, ilçemizin yetiştirdiği önemli değerlerden biri olan Şifa hanıma hakkımız varsa helal olsun der yeni hayatında başarılar dilerim dedi.