"GÜLERYÜZLÜ BAŞKAN'DAN BAYRAMLAŞMA" "GÜLERYÜZLÜ BAŞKAN'DAN BAYRAMLAŞMA"

Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Trabzon Orman İşletme Müdürü Uğur Er, Vakfıkebir Orman İşletme Şefi İlhan Kutanis, Fen İşleri Müdürü Mustafa Kemal Bulut ve Deregözü Mahallesi Muhtarı Ahmet Hacıfettahoğlu ile birlikte asfalta hazırlık çalışmaları gerçekleştirilen Deregözü Mahallesi – Karadağ Yaylası bağlantı yolunda incelemelerde bulundular.

KARADAĞ YAYLA YOLU ALT YAPI ÇALIŞMMALARI DEVAM EDİYOR  

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta incelemeler sonrası yaptığı açıklamada, “Vakfıkebir - Karadağ Yaylası bağlantı yolunda Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü, Orman İşletme Şefliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Vakfıkebir Belediyesi tarafından ortaklaşa malzemeli bakım onarım ve asfalta hazırlık çalışması yapıyoruz.  Trabzon Orman İşletme Müdürlüğü altyapı bakım onarım ihalesini yaparak çalışmalar başlatıldı. Deregözü Mahallesinden, Karadağ Yaylasına kadar olan yol güzergahı kapsayacak olan 20 kilometrelik malzemeli bakım onarım ve asfalta hazırlık çalışması için Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü, Orman İşletme Şefliği tarafından ihale yapıldı. İhalenin yapılmasının ardından çalışmalar en geç iki ay içerisinde tamamlanacak dedi.”

“ASFALTLAMA ÖNCESİ SON HAZIRLIK”

Başkan Balta, “Karadağ Yayla yolumuz, hem Karadağ Yaylamıza hem de çevre obalara ulaşım için büyük önem taşıyor.  Bizler belediyemiz imkanlarımız ile geçmiş dönemde yol güzergahında önemli bir harcama yaparak genişleme, yol bakım ve onarım çalışmaları yapmıştık. Daha sonra çeşitli nedenlerle yolun zemini yeniden bozuldu.  Geçtiğimiz günlerde yetkili arkadaşlarımızla birlikte yol güzergahında incelemelerde bulunarak neler yapabileceğimizi konuştuk, planladık. Bu planlama doğrultusunda Deregözü Mahallemizden Karadağ Yaylamıza kadar olan güzergahı ve ara oba yollarını kapsayacak olan 20 kilometrelik malzemeli bakım onarım ve asfalta hazırlık çalışması gerçekleştiriyoruz. Çalışmalar tamamlandığında yolumuz hem sağlam bir altyapıya kavuşarak kullanım için hazır hale gelecek hem de planladığımız asfaltlama çalışması için düzenlenmiş olacak” dedi.