Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanarak görevine başlayan 2. Sınıf Emniyet Müdürü Murat Soysay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu nezaket ziyareti sırasında şunları söyledi; “Biz bu ilçede gazeteci olarak her zaman yöneticilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve halkımız ile sıcak ilişkiler içerisinde olmaya çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Kamu yararını gözeterek görevimizi yaptık ve yapmaya da gayret ediyoruz. Tabi ki halkımızı da bilgilendirmek konusunda görevimizi en güzel şekilde şeffaf ve tarafsız olarak yapmaya özen gösteriyoruz. Sizden önce de emniyet ile güzel ve sıcak ilişkilerimiz vardı, siz göreve başladıktan sonra da bu sıcak ilişkilerin devam edeceğine inanıyoruz. İlçemizdeki görev süreniz içerisinde halkımızın ve esnaflarımızın asayiş sorunlarının çözülmesinde mükemmel bir şekilde çalışma örneği göstererek başarılı çalışmalara imza atacağınızdan hiç şüphemiz yoktur. Bu yapacağınız özverili ve başarılı çalışmalar dolayısı ile şimdiden sizlere ve ekip arkadaşlarınıza teşekkür ediyoruz. Sizlerin bu başarılı çalışmaları sayesinde bizlerde görevlerimizi huzurlu ve güvenli bir şekilde yerine getireceğiz” dedi.

“İLÇENİN VE HALKIN, HUZUR VE GÜVENLİĞİ BİZİM ÖNCELİKLEİRMİZDENDİR”

PAZAR YERİMİZ İÇİN GERÇEKÇİ ÇÖZÜMLER ÜRETTİK PAZAR YERİMİZ İÇİN GERÇEKÇİ ÇÖZÜMLER ÜRETTİK

Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürü Murat Soysay ise yaptığı açıklamada; “Öncelikle bu nezaket ziyaretiniz bizleri mutlu etmiştir. Emniyet ve basın mensupları kamu görevi yapıyorlar, basın mensuplarımızın vatandaşlarımızı doğru bilgilendirmesi çok önemlidir. Bu konuda biz yasal çerçeve içerisinde ne gerekiyorsa yaparız. Buradaki tüm arkadaşlarımız ile birlikte ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte en iyi şekilde Vakfıkebir halkına güvenlik hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacağız. İlçenin ve halkın, huzur ve güvenliği bizim önceliklerimizdendir. Şu an için bu koltuğun ve makamın sahibi bizleriz. Bu koltuk da bu makamlarda gelip geçicidir. Görev yaptığımız her yer bizim için kutsaldır. Devletimiz bizi nerede görevlendirirse orada hizmet yaparız” dedi.

“VAKFIKEBİR GÜZEL VE HUZURU BİR İLÇE”

Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürü Murat Soysay, "Görev kutsaldır, Ay Yıldızlı Bayrağımın sallandığı her yerde seve seve görevimi yaparım. Ben de Anadolu çocuğu olduğum için Vakfıkebir bana daha da sıcakkanlı geldi. Vakfıkebir’lilerin ilgi ve alakası, temiz kalpli, samimi yaklaşımları beni çok mutlu ediyor. Halka hizmetin hakka hizmet olduğu bilinci ile siz sevgili Vakfıkebir’li hemşehrilerimize hizmet etmek, sizlerin de destekleri ile emniyet hizmetlerinin herkes tarafından ulaşılabilir olmasını sağlamak için görevimizin başındayız. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturu ile her bir bireyin güvenliği ve huzuru için personelimiz ile birlikte her türlü öneri ve istekleri titizlikle değerlendirerek vatandaşlarımızın asayiş ve güvenliğine katılımcı olmalarını sağlayacağız. Yapacağımız görev esnasında halkımızın, basın yayın ve sivil toplum kuruluşlarımız ile diğer kamu kurumlarının desteği bizler için çok önemlidir. Hizmet etmek benim ve meslektaşlarımın görevidir. Vakfıkebir güzel ve huzurlu bir ilçe. İlçenin bu huzur ve güveni için gayretle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.