Of Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Dunay, Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu’na teşekkür belgesi verdi.



Bir dönem Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü görevini başarılı bir şekilde sürdüren ve Of Halk Eğitimi Merkezi Müdürü görevinden emekli olan Müdür Ahmet Dunay, kendisine verdiği desteklerden dolayı Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu’na teşekkür belgesi verdi.
“BASIN BAŞLI BAŞINA BİR KUVVET, BİR OKUL, BİR REHBERDİR”
Müdür Ahmet Dunay yaptığı açıklamada; “Basın, milletin genel sesidir. Bir milleti aydınlatma ve uyarmada, bir millete gereksindiği fikrî gıdayı vermekte, özet olarak bir milletin mutluluk hedefi olan ortak doğrultuda yürümesini sağlamada, basın başlı başına bir kuvvet, bir okul, bir rehberdir.”
Müdür Dunay,”Haber alma, insanların en temel ihtiyaçlarından biridir.  Gazetecilik; fedakârlık ve sorumluluk isteyen, zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Basının demokratik hak ve özgürlükler çerçevesinde ifa ettiği bu hizmet, zorlukları nedeniyle her türlü takdiri hak etmektedir. Kamu yararına hizmet veren gazeteci arkadaşlarımız, ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmeye önemli katkılar sağlamaktadır. Gazetecilerin, milletimizi gelişen olaylar hakkında zamanında ve en doğru şekilde bilgilendirmek için ortaya koydukları emek kutsaldır. Toplumun haber alma ihtiyacını yerel ve ulusal platformda zor şartlarda fedakârca karşılayan; doğru, ilkeli ve tarafsız habercilik yapan, özellikle şehrimizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminin tanıtılmasında aktif olarak görev alarak mesleğini onurla icra eden Büyükliman Postası Gazetesi çalışanları adına Yazı işleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu’na meslek hayatlarında başarılar dilerim.”
Müdür Dunay, “Vakfıkebir İlçemizde ve diğer görev yaptığım yerlerde her zaman desteklerini gördüğüm Büyükliman Postası Gazetesine, her hafta çıkan gazete sayısının bizzat şahsıma hiçbir bedel ve karşılık beklemeden gönderilmesini sağlayan ve ilçemizin tanıtımına katkıda bulunan Sayın Ahmet Kamburoğlu’na teşekkür ediyor, bu teşekkür belgesini kendisine takdim ediyorum dedi.”
“NAZİK DÜŞÜNCELERİ BİZLERİ MUTLU ETMİŞTİR”
Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu, “Değerli Müdürümüz Sayın Ahmet Dunay’ın bu nazik düşünceleri bizleri onure etmiştir. Bizler her zaman ilçemizin tanıtımına katkı sunmak ve doğru, dürüst, tarafsız habercilik anlayışımızdan ödün vermeden yayın hayatımıza devam ediyoruz. Büyükliman Postası Gazetesi olarak kimin ne yaptığına değil, kendimizin ne yaptığına bakarak yayın hayatımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Her zaman Kamu Kurum ve Kuruluşlarının, STK’ların, Siyasi Partilerin ve halkımızın her zaman yanında olduk yine olmaya devam edeceğiz dedi. Teşekkür belgesi ile bizleri onurlandıran Sayın Müdürüm Ahmet Dunay’a emeklilik hayatında da başarılar diliyorum dedi.”