Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Birinci ve beraberindeki heyet, öncelikle Pazar esnafını ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

“HER ZAMAN SAHADA VE HALKIMIZIN YANINDAYIZ.”

Program sonrası açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Birinci, Bugün Her zaman olduğu gibi halkımız bizleri büyük bir özlem ve ilgiyle karşıladı. 8 Mart bizler için sembolik bir tarih. Bizler her zaman sahada ve halkımızın yanındayız” dedi.

“TOPLUMUN EĞİTİLMESİ ÜLKENİN DE EĞİTİLMESİDİR.”

Allah katında herkesin eşit olduğunu belirten Birinci, “Kuran ahlakının yaşandığı bir toplumda, toplumu oluşturan bireyler arasında kesinlikle bir ayrım yoktur. Bir insanın kadın, erkek, zengin, fakir, yaşlı, genç ve ya çocuk olmasının bir farkı yoktur. Dinimiz kadına özel bir önem vermiştir. Toplumun eğitilmesi ülkenin de eğitilmesidir. Bu konu, gelişmiş ve kalkınmış bir toplumu inşa etmenin tek yolu olup, sosyal, ekonomik, kültürel ve çevresel güvenliği sağlamanın da yegâne çözümüdür. Kadına yönelik şiddetin olmadığı yarınlara birlikte yürümek için el ele” dedi.