Vakfıkebir İlçesi Muhtarlar Derneği Başkanı İzzet Çilingir ve beraberindeki muhtarlar, jandarma teşkilatının 183. yıl dönümü nedeniyle Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanı J.Üsteğmen Mert Oğuztarhan ve jandarma personellerini ziyaret ederek Jandarma Teşkilatının 183. Yıl Dönümünü kutladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Çilingir ve beraberindeki muhtarlar J. Üsteğmen Oğuztarhan ve jandarma personelleri ile bir süre hasbihal ederek akabinde fikir alışverişlerinde bulundular.

“NAZİK DAVRANIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Muhtarın vatandaşa uzanan, dokunan, temas eden en kısa mesafe olduğunu ifade eden İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Mert Oğuztarhan, “Köy mahallelerinde yapmış olduğumuz incelemelerde muhtarlarımızın kapı kapı, kimin nerede, hangi halde olduğunu bilmesi, vatandaşlarımızla hemhal olmaları devletimiz adına memnuniyet verici. Bunu yapabilmek de bir gönül işi. Muhtarlık karşılığı çok olmayan; ama duası bol olan bir iş tüm muhtarlarımıza göstermiş oldukları çaba ve vatandaşlarımızın dertleriyle dertlenmelerinden dolayı özellikle teşekkür etmek istiyorum. Bu vesile ile teşkilatımızın 183. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bizleri ziyaret ederek gösterdikleri bu nazik davranıştan dolayı dernek başkanımız başta olmak üzere tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum dedi.”

“JANDARMA, VARLIĞI İLE MİLLETİMİZE GÜVEN VERMEKTEDİR”

Vakfıkebir Muhtarlar Derneği Başkanı İzzet Çilingir ise yaptığı açıklamada, Jandarma Teşkilatı'nın milletimizin huzur ve güveni için gece gündüz demeden çalıştığını söyledi. Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanlığı’nın sorumluluk sahasında huzur ve güven ortamının tesisinde büyük gayret gösterdiğine vurgu yapan Dernek Başkanı Çilingir, “Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün deyimiyle " Jandarma her zaman yurt, ulus ve cumhuriyete aşk ve sadakatle bağlı tevazu, fedakârlık ve feragat örneği bir kanun ordusu” olan Jandarma Teşkilatımız; kurulduğu günden bugüne kadar milletimizin emniyeti için çalışarak şerefli bir görevi ifa etmekte, varlığı ile milletimize güven vermektedir. Gücünü yasalardan ve halktan alan Jandarma Teşkilatımız, vatansever tutum ve üstün hizmet anlayışı ile milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinmiş ve sonsuz güvenine mazhar olmuştur. Bu düşüncelerle, Jandarma Teşkilatının 183. kuruluş yıldönümünü kutlar, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnet ve şükranla anıyorum. Başta Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanlığımızın personelleri olmak üzere tüm Jandarma Teşkilatımızın değerli mensuplarına görevlerinde üstün başarılar diliyor, saygı ve selamlarımı iletiyorum” ifadelerini kullandı.

VAKFIKEBİR’E HİZMET ETMEK BİZİM İÇİN ŞEREFTİR VAKFIKEBİR’E HİZMET ETMEK BİZİM İÇİN ŞEREFTİR

Ziyarette Dernek Başkanı İzzet Çilingir, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Mert Oğuztarhan’a günün anısına hediye verdi. Ziyaret günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.