Trabzon ili Beşikdüzü ilçe sınırında bulunan trafik uygulama noktasında görev yapan Vakfıkebir ve Çarşıbaşı İlçe Jandarma ekipleri seyahat halinde olan vatandaşlarla iftar yemeğini paylaştı.

Beşikdüzü ilçesinde bulunan trafik uygulama noktasında görev yapan Vakfıkebir ve Çarşıbaşı Jandarma ekipleri sokağa çıkma yasağı nedeni ile yaptıkları denetimlerde iftar saatinde seyahat eden ve oruç tutan vatandaşlara vefa örneği göstererek kendi iftar yemeklerinden ikram ettiler.

Trabzon ili Beşikdüzü ilçe sınırında bulunan trafik uygulama noktasında görev yapan Vakfıkebir ve Çarşıbaşı İlçe Jandarma ekipleri seyahat halinde olan vatandaşlara vefa örneği göstererek iftar yemeklerini paylaştılar. Korona virüs önlemleri kapsamında salgının yayılmasını önlemek amacıyla sokağa çıkma yasağının uygulandığı bu günlerde trafik denetimi yapan Vakfıkebir ve Çarşıbaşı İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler vefa örneği göstererek vatandaşlarla iftar yemeklerini paylaştılar. Ramazan ayı olması dolayısı ile uygulama noktalarına iftar saatine denk gelen saatte oruçlu olan vatandaşlara kontrol noktasında Jandarma tarafından iftar yemeği ikram edilmesi vatandaşlar tarafından hoşgörü ile karşılandı. 

İftar yemeği sonrası vatandaşların yaptığı açıklamalarda, her zaman Jandarmanın vefalı olduğunu biliyoruz. Kendi yemeklerini bizimle paylaşmaları gerçekten Türk Askerinin onurundan ve asaletinden geldiğini bir kez daha kanıtlamış oldular. Kendilerine teşekkür ediyoruz dediler.