İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Gençlik Kolları teşkilatının düzenlemiş olduğu bayramlaşma programına Beşikdüzü ve Çarşıbaşı gençlik kolları da katılarak bayram coşkusunu birlikte yaşadılar. İYİ Parti Gençlik teşkilatının bayramlaşma coşkusunu birlikte yaşamaları sonrası bir açıklama yapan İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Alpaslan Beşli şunları söyledi.

"GÜLERYÜZLÜ BAŞKAN'DAN BAYRAMLAŞMA" "GÜLERYÜZLÜ BAŞKAN'DAN BAYRAMLAŞMA"

“İYİ PARTİ GENÇLİK TEŞKİLATLARINA GÜVENİMİZ TAMDIR”

Başkan Alpaslan Beşli yaptığı konuşmada, “İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Gençlik Kolları teşkilatımızın düzenlemiş olduğu bayramlaşma programına katılım sağlayan Beşikdüzü ve Çarşıbaşı gençlik kolları teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin bir araya gelerek hem bayram coşkusunu birlikte yaşamaları hem de fikirlerini ortaya koyup geleceğe dair çalışma yapmaları bizleri mutlu etmektedir. Türkiye Cumhuriyetinin geleceğini dizayn edecek olan İYİ Gençlik Teşkilatlarına güvenimiz tamdır. Artık Türk siyasetinin merkezine yerleşmiş bir siyasi partiyiz. Toplumun her türlü problemiyle ilgilenen, her türlü problemin çözümünü de beraberinde sunuyoruz. Sık sık vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Gördüğümüz şu; Sokak yani vatandaş artık İYİ Parti’yi, genel başkanımız Sayın Meral Akşener’i çağırıyor. Partimizin kadrolarına ve elbette Sayın Genel Başkanımıza büyük bir teveccüh var. Bu anlamda İYİ Parti’nin önünün, çok açık olduğunu söyleyebilirim. Trabzon da da İlçelerimizde de partimizin konumu, vatandaşlarımızdaki algısı son derece iyi durumda ve 2018 ile bugünü mukayese ettiğimiz takdirde inanılmaz bir ivme kazandığımızı söyleyebilirim. Teşkilatlar olarak çalışmalarımızı daha da arttırarak sürdüreceğiz. İlçe teşkilatlarımız kendi bölgelerinde bu saatten sonra sürekli sahada olacaklar. Hemşehrilerimizin acısında da, sevincinde de her zaman olduğu gibi yanı başında olacağız. Özellikle kadın ve gençlerimiz bu süreçte hepimizden daha fazla aktif olacaklar. Tüm ilçe teşkilatlarımız gecesini gündüzüne katarak çalışacaklar ”dedi.

“HER AN SEÇİM YAPILACAKMIŞ GİBİ HAZIRIZ”

İster erken, isterse 2023’te olsun biz hazırız. Genel başkanımızdan yurdumuzun en ücra köşesindeki mahalle temsilcisine ve hatta parti üyemize kadar tüm kademeler seçimlere hazırız. Trabzon da da ilçe teşkilatlarımız da da bu hazırlıklar hızlı bir şekilde sürüyor. İlçe teşkilatlarımız büyük bir gayretin içindeler. Herkeste büyük bir umut ve heyecan var” diye ifade etti. Bayramların, birlik, beraberlik, sevginin ve hoşgörünün yaşandığı günler olduğunu belirten İYİ Parti İlçe Başkanı Alpaslan Beşli, "Biz büyük bir aileyiz. Birlikte bütün zorluklara göğüs geren, birlikte ağlayıp birlikte gülebilen, zorlukları birlikte aşmasını bilen bir aileyiz. Bu mübarek Kurban Bayramında da birlikte olabilmekten büyük mutluluk duyuyorum. Tüm vatandaşlarımıza aileleriyle, sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzur dolu nice bayramlar geçirmenizi diliyorum. Kurban Bayramınızı kutluyorum" dedi.

Başkan Beşli, “Hedefimiz İlk seçimde iktidar olmaktır. Birlik ve beraberlik ruhu ile seçimlere odaklanacağız. Birlik ve beraberliği sağlayacak, daha çok kenetleneceğiz. Milletin bizden beklediği iktidara ulaşacağız” dedi.