Türkiye Masa Tenisi 3.ligde mücadele eden Vakfıkebir 14 Şubat Spor Kulübü masa tenisi liglerinin tescil edilmesi ile birlikte ligi ikinci sırada tamamlayan temsilcimiz 2. Lige yükseldi.



Türkiye masa tenisi 3.Ligde, 2. sırada yer alan Vakfıkebir 14 Şubat Spor Kulübümüz liglerin tescil edilmesiyle 2. Lige yükselmiştir. Masa Tenisi branşında 2. Lige yükselerek önemli bir başarı kazanan 14 Şubat Spor Kulübü Başkanı Yavuz Çalış, beraberinde sporcularıyla birlikte genç işadamı Murat İslam’ı iş yerinde ziyaret ederek verdiği desteklerden dolayı plaketle teşekkür ettiler.
Kulüp Başkanı Yavuz Çalış yaptığı açıklamada; “2. Lige yükselerek büyük bir başarıya imza atmış bulunuyoruz. Vakfıkebir İlçemizi ve Trabzon ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu gurur ilçemizin gururudur. Bizler sadece aracıyız. Sporcularımız özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bu başarıda pay sahibi perde arkasında olan isimler var. Bunlardan bir tanesi de Sayın Murat İslam beyefendidir. Her zaman bizlerin yanında olmuştur. Bundan sonrada olacağına cani gönülden inanıyoruz. Verdiği desteklerden dolayı takımımız adına kendisine ve şirket yetkililerine teşekkür ediyorum. Ayrıca İlçe Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, Kebir Süt Türkiye Satış Müdürü Yakup Karadeniz ve ilçe esnaflarımıza verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ediyorum dedi.