Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük beraberinde Başkan Yardımcısı Ahmet Kamburoğlu, KEBİR SÜT Satış ve Pazarlama Müdürü Yakup Karadeniz ve Av. Gürbüz Kamburoğlu ile birlikte İslamoğlu Gıda Sanayi Tic. Ltd. Şti.’yi ziyaret ederek, İslamoğlu Gıda Sanayi Yönetim Kurulu üyesi Murat İslam ile bir süre sohbet ettiler.

“İSLAMOĞLU GIDA, DAMAK TADINA ÖNEM VERENLERİN ADRESİDİR”

İslamoğlu Gıda Sanayi Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu üyesi Murat İslam ziyaret sırasında şirket’in tarihçesi hakkında yaptığı açıklamada; “İslamoğlu Gıda Sanayi Tic. Ltd. Şti. Vakfıkebir ilçemizde 3 kuşaktan bu yana devam eden ve gıda sektörünün önemli kuruluşları arasında yerini alma başarısını göstermiştir. İslamoğlu Gıda Sanayi şirketimiz bünyesinde geniş ürün yelpazesi ve ticari faaliyetleri ile bugün Türkiye’nin birçok bölgesinde satış noktalarıyla bütün ürünlerine rahatlıkla ulaşılabilinen önemli bir gıda markasıyız. Bursa İli Gemlik ilçesinde bulunan zeytin fabrikası ve depolama tesislerimizin yanı sıra Vakfıkebir ilçemizde de 2 şarküteri, 1 imalat, 1 depo ve 1 sevkiyat bölümü ile İslamoğlu Gıda Sanayi şirketimiz Bölgede ve Türkiye’de damak tadına önem verenlerin tercih ettiği ve önemli gıda üretimi yapan firmalar arasındadır. Ayrıca inşaat sektöründe de yeni yatırım alanları oluşturan İslamoğlu Gıda Sanayi Şirketi Abdülkadir, Yaşar,  Murat ve Bilal İslam kardeşlerin birlikteliği ile filizlenen şirketimizde toplam 50 kişiye yakın çalışanımızla istihdama katkı sağlamaktayız. Bunların yanı sıra İslamoğlu Gıda Sanayi Tic. Ltd. Şti. Ülkemizin ve ilçemizin ekonomisine katma değer katan önemli şirketlerden bir tanesidir. Murat İslam, bu nazik ziyaretiniz bizleri mutlu etmiştir. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı. 

“İSLAMOĞLU KARDEŞLER AİLESİNİ KUTLUYORUZ”

TGC Başkanı Ersen Küçük ise yaptığı açıklamada; “İslamoğlu Gıda Sanayi Şirketinin Vakfıkebir’deki ofisine ziyaret gerçekleştirdik. 3 kuşak öncesinden başladıkları faaliyetleriyle bugün şirketlerini Bölge ve Türkiye de önemli bir marka haline dönüştüren, Bölgede ve Türkiye’de damak tadına önem verenlerin ilk tercih ettikleri bir marka olan İslamoğlu Gıda Sanayi kurucularını ve çalışanlarını kutluyorum. Vakfıkebir de ki ve Gemlik de ki tesisleri mükemmel ve modern bir donanıma sahip olan şirketin şarküteri alanında da ise geniş ürün yelpazesiyle müşterilerine mükemmel bir damak zevki sunuyorlar.  Bunların yanı sıra Bölgenin istihdamına çok büyük bir katkı da sunmaktadırlar. Mükemmel bir çalışma örneği gösteren İslamoğlu kardeşleri kutluyoruz. İslamoğlu kardeşlerin özverili bir şekilde oluşturdukları ve filizlendirdikleri şirketlerinin bünyesinde 50’si bölgemizdeki tesislerinde olmak üzere 500’e yakın ailenin direkt veya dolaylı olarak istihdamına katkı sunan İslamoğlu ailesine, bizlere şirketini tanıtan yönetim kurulu üyesi Murat İslam’a teşekkür ediyoruz. 3 kuşak öncesinden devraldıkları bayrağı daha da yukarılara taşımak için ahilik kültürüne dayalı esnaflık anlayışı ile müşterilerine en güzel hizmeti vermeye çalışan bu güzel insanlara çalışmalarında başarılar diliyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundular.