Vakfıkebir İlçesinin marka değerlerinden biri olan İslamoğlu Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti, ramazan ayı dolayısı ile çalışanları ile iftar programında bir araya geldiler. İftar programında şirket bünyesinde 15 yılını dolduran personele plaket takdim edildi.  Vakfıkebir İlçesinin marka değerlerinden biri olan İslamoğlu Gıda, Türkiye’nin damak tadına hitap eden bol çeşitli ürün yelpazesi ile marka değerini her geçen gün artırıyor. Vakfıkebir’den dünyaya açılan lezzetli ürünlerin satışının yapıtlığı her iki mağazası ile 7/24 saat hizmet veren ülkenin en büyük alış-veriş mağazalarından bir olan İslamoğlu Gıda, yöresel lezzetli ürünleri sofraları süslüyor.

“BİZ SİZLERLE ÇALIŞMAKTAN MUTLUYUZ. SİZLER BİZİM AİLEMİZİN BİRER PARÇASISINIZ”

“YATIRIMLARIN İLÇEMİZE KAZANDIRILMASI İÇİN TEK YUMRUK OLACAĞIZ” “YATIRIMLARIN İLÇEMİZE KAZANDIRILMASI İÇİN TEK YUMRUK OLACAĞIZ”

İslamoğlu Gıda  Şirketi Kadir, Yaşar, Murat ve Bilal İslam kardeşler tarafından kurulan ve Türkiye de markalaşma başarısı gösteren büyük bir aile şirketi.  İslamoğlu Gıda şirketinin imtiyaz sahipleri Yaşar, Murat ve Bilal İslam kardeşler bir süre önce şirketin kurucularından olan ağabeyleri Kadir İslam’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadılar. Bu yıl ramazanda çalışanları ile ortak bir iftar programı düzenleyen İslamoğlu Gıda Şirketi, çalışanlarını plaketle ödüllendirdi.

İftar programında İslamoğlu Gıda Şirketi adına bir açıklama yapan Yaşar İslam, “Çalışanlarımız ile birlikte iftar programında bir arada olmak istedik. Onlarla birlikte mesai arkadaşlığı yapıyoruz. Her günümüz birlikte geçiyor. Açımızı da neşemizi de birlikte paylaşıyoruz. Böyle güzel bir ramazan akşamında iftarımızı da birlikte açalım istedik. Onlar bizim ailemizin bir parçasıdır. Ayrıca 15 yılını bizimle birlikte emek harcayarak, çalışarak dolduran değerli mesai arkadaşlarımıza küçük de olsa onlara bir plaketle teşekkür ederek onurlandırmak istedik dedi. Yaşar İslam personeline karşı yaptığı konuşmada, Biz sizlerle çalışmaktan mutluyuz. Sizler bizim ailemizin birer parçasısınız. İslamoğlu Gıda’nın en büyük özelliği emek verenleri unutmaz, beraber olduklarını unutmaz, İslamoğlu Gıda’nın temelinde, büyümesinde emeği olanları asla unutmaz. Bizim aile olarak da şirket olarak da en çok dikkat ettiğimiz konulardan biri hakka riayet etmek, insana saygı, sevgi ve mütevazilik yatar. Ön plana çıkardığımız bu değerlerimizden taviz vermeyiz. Nice yıllarda hep birlikte olmayı temenni ediyor, bu güzel gecenin organizasyonunda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.