TVF Kadınlar 2. Liginde mücadele eden İskofyaspor Kadın Voleybol Takımının şapka sponsoru olan Anadolu Şapka, keşan dokumalarından ürettiği şapkalarla gönülleri fethetti. Şapkaların teslim töreni Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Hikmet Aksoy Lokalinde gerçekleştirildi.

Törende bir konuşma yapan BGC Başkanı Aydın Gelleci, “Bir tarafta müthiş bir başarı hikayesine imza atan ve Ağasar’da ağırlıklı olarak ev hanımlarını istihdam eden Anadolu Şapka, diğer tarafta ise yine bölgemizin genç kızlarının oluşturduğu ve marka olma yolunda hızla ilerleyen İskofyaspor Voleyboy Takımı. Ve bunların ortak noktası olan şapkadaki motiflere imzasını atan Çarşıbaşı ilçemizin Coğrafi İşaretle Tescilli Keşan Dokumaları. Hem Anadolu Şapka sahibi Ömer Özdemir’i hem de İskofyaspor’un başkanı Hayri Çakır’ı başarılarından dolayı kutluyorum. Alanlarında bölgemiz adına çok önemli işlere imza atıyorlar. Her ikisini de kutluyorum.” dedi.

BAŞKAN ÇAKIR: AMACIMIZ GÜZEL BİR EKİP OLUŞTURMAK

İskofyaspor Kulübü Başkanı Hayri Çakır da “Kulübümüz yöremiz çocuklarına ışık tutmak için gönüllülerden oluşan bir avuç arkadaş ile kuruldu. İskofyaspor olarak bizim her zaman dile getirdiğimiz bir sloganımız var. ‘Bir spor kulübünden daha fazlası…’ Öncelikle bir aileyiz. 100'ü aşkın minik sporcumuza rol model olabilecek bir takım yarattık. Amacımız güzel bir ekip oluşturmak. Bu ekiple Çarşıbaşı ilçemizin ahengini sporun dinamizmi ile herkese ulaştırma bilmektir. Ben ve yol arkadaşlarımın tüm derdi, gayesi geleceğimizin teminatı evlatlarımızdır. Bu sezon lige iyi başladık iyi gidiyoruz. Bu manada bizlere maddi ve manevi anlamda destek olan herkese teşekkür ediyoruz.

ANADOLU ŞAPKA BİZİ GURURLANDIRDI

 Anadolu Şapka bizi hem gururlandırdı hem duygulandırdı. İlçemize özel üretilen keşan dokumalarından bizim için şapka üretmesi çok anlamlı ve değerlidir. Ben kendilerine huzurlarınızda teşekkürü bir borç biliyorum.” diye konuştu.

Anadolu Şapka sahibi Ömer Özdemir de bölgeye hizmet etmek vermekten gurur duyduklarını belirterek, “İskofyaspor Kulübü’nü yakından takip ediyoruz. Gururumuz oluyorlar. Kız çocuklarımızın mücadelesi bizim için çok önemli. Bizler de çalışanlarımızın önemli bir bölümünü ev hanımlarından seçtik. Bir yerde ortak noktada buluşuyoruz. Ben İskofyaspor Kulübümüze başarılar diliyorum.” dedi.

DOKTOR EROL’UN BÜYÜK BAŞARISI DOKTOR EROL’UN BÜYÜK BAŞARISI

TAKIM KAPTANI TEK’DEN ANADOLU ŞAPKAYA TEŞEKKÜR

İskofyaspor Voleybol A Takım Kaptanı Serpil Tek de şapka jestinden dolayı Anadolu Şapka’ya teşekkür etti. Konuşmaların ardından Anadolu Şapka tarafından üretilen şapkalar İskofyaspor Kulübü yönetimine ve oyuncularına teslim edildi.