İşadamı Kadir İslam İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bir süre önce kalp ameliyatı olmuştu. Yoğun bakım ünitesinden çıkamayan Kadir İslam, 4 Ekim 2022 Salı günü alınan vefat haberi sonrasında ailesi, sevenleri ve ilçe halkını hüzne bürümüştü. 05 Ekim 2022 Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Vakfıkebir Merkez Yeni Camiinde İlçe Müftüsü Şükrü Küçük tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Hacıköy mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Vakfıkebir ilçesinde mahşeri bir cemaatle kılınan cenaze namazına TBMM Çevre Komisyon Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, İlçe Belediye Başkanları, İl ve İlçe STK Temsilcileri, Siyasi Partilerin İl ve İlçe Başkanları, İl ve İlçe Daire Amirleri, Büyükşehir ve İlçe Belediye Meclis üyeleri, Daire Başkanları, İşadamları, Bürokratlar, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verilen merhum Kadir İslam’a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

"FUAT KOÇAL BELEDİYE BAŞKANLIĞINI DEVRALDI" "FUAT KOÇAL BELEDİYE BAŞKANLIĞINI DEVRALDI"