Geçtiğimiz günlerde Vakfıkebir ilçe kaymakamlık görevine atanan Sayın Dr. Hacı Arslan Uzan’a hayırlı osun ziyaretleri sürüyor. Bu anlamda da İYİ Parti Vakfıkebir ilçe başkanlığından da Kaymakam Uzan’a ziyaret gerçekleştirildi.

İLÇEMİZDE İZ BIRAKAN KAYMAKAM OLMASINI DİLİYORUZ

İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Alpaslan Beşli; " Vakfıkebir'de Devletimizin temsilcisi olan kaymakamımızı ziyaret ederek hayırlı olması dileklerimizi ilettik. İnşallah hizmetleri ile Vakfıkebirlilerin gönlünde iz bırakan kaymakamlarımız arasında yerini alır. Biz İYİ Parti ailesi olarak tüm kurum ve kuruluşlarımız gibi ilçemize yeni atanan kaymakamımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk" dedi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Beşli ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede; “İYİ Parti Vakfıkebir ilçe teşkilatı olarak ilçemize yeni atanan Kaymakamımız Sayın Dr. Hacı Arslan Uzan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledik. Kaymakamımıza geldiği ilk günden itibaren halkın içinde olmasından dolayı teşekkür ettik ve bu anlamda ilçemize güzel hizmetlerde bulunacağına inandığımızı söyledik. İlçemizde yapılacak olan her türlü hizmette bizim de kendisini destekleyeceğimizi, ilçemize hizmet söz konusu olduğunda hiçbir siyasi partinin ayrım gözetmeksizin bir bütün olarak hareket edeceğini söyledik. Bizim de olduğu gibi bütün siyasi partilerin amacının ilçemize, ilimize ve ülkemize hizmet olduğunu ifade ettik dedi.”

Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, görev yaptığı ilçeler arasında özellikle Vakfıkebir de bütün siyasi partilerin çok iyi bir diyalog içersinde olduğunu ve bu da kendisi için hizmet anlamında çok önemli bir duruş olduğunu söyleyerek, ziyaretleri için İYİ Parti ilçe teşkilatına teşekkür etti.