"MİLLETİMİZİN İSTİKBALİNİ ONLARA EMANET EDEBİLECEĞİZ" "MİLLETİMİZİN İSTİKBALİNİ ONLARA EMANET EDEBİLECEĞİZ"

24.01.2023 Salı günü Vakfıkebir Öğretmenevinde, saat 10.00 ‘da yapılan toplantıya Vakfıkebir Milli Eğitim Müdürü Ahmet ALTIN, Şube Müdürleri Ömer BAŞTAN, Şeref İÇOĞLU, İSG Uzmanı A.FARUK AKSOY, Şef O.Nazi TURAN ve Okul Müdürleri, Halk Eğitim ve Öğretmenevi müdürleri katıldı.
Toplantıda, İSG Uzmanı A.FarukAKSOY, Kantin Denetimleri ve İşyeri Güvenliği ile ilgili tespitlerini paylaştı. Mali İşler Şube Şefi O.Nazi TURAN Demirbaş iş ve işlemleri, yetkilendirme konularında bilgi verdi.
Milli Eğitim Müdürü Ahmet ALTIN,2022-2023 eğitim öğretim yılında hedefleri yakaladıklarını, Sosyal, Kültürel, Sportif faaliyetlerde başarıların ve katılımın artarak devam ettiğini, Vakfıkebir isminin yarışmalarda, projelerde, bilhassa yurtdışı  projelerinde  duyulmasının önemsediklerini vurguladı.Köy Yaşam Merkezleri başta olmak üzere onlarca yeni projelere imza attıklarını söyledi. Okullarda Kalöriferci eksikliği bulunduğunu bunu da yerel imkanlarla aşmaya çalıştıklarını ifade etti. Taşımada aksamalar olabileceğini, Kamu Hizmeti yapmanın sorumluluk gerektirdiğini söyledi.