Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan Başkanlığında İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı yapıldı. Toplantıda; 06 Şubat 2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş İli Pazarcık ve Elbistan İlçeleri olan ve çevre on (10) ilimizi etkileyen deprem felaketi nedeniyle ilçemizde yapılan/yapılacak olan çalışmalar başta olmak üzere, kurumlarımızca yürütülen çalışmalar ve gündemdeki diğer hususlar görüşüldü.

"VAKFIKEBİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ERDAL SAYIN İLE CANLI YAYINIMIZ" "VAKFIKEBİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ERDAL SAYIN İLE CANLI YAYINIMIZ"

5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu’nun 40. maddesi gereğince ilçemiz dâhilindeki ilçe idare şube başkanları ile resmi kuruluş amirlerinin katılımıyla, İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan başkanlığında İlçe İdare Şube Başkanları toplantısı Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantı gündeminde, İdare birliğinin sağlanması, yapılacak çalışmaların gözden geçirilmesi, teşkilatın ahenkli çalışması için gereken tedbirlerin alınması, varsa sorunların giderilmesi değerlendirildi. Kaymakam Uzan, kamu hizmetlerinin sunumunda kalitenin yükseltilmesi ve verimliliğin artırılması konularında kurum amirlerinden beklentilerini dile getirerek kamuya başvuran vatandaşlara karşı personelin tutumu ve vatandaşın işlerinin görülmesine özen gösterilmesi başta olmak üzere bazı konularda hatırlatmalarda bulundu.

  Yürütülen hizmetler, ihtiyaç ve taleplere ilişkin kurum amirlerine söz verilmesinin ardından toplantı sona erdi.