Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın, beraberinde İl Müftü Yardımcısı Ayşe Yılmaz ile birlikte Vakfıkebir İlçe Müftülüğüne bağlı Bölge Yatılı Kız Kur’an Kursu'nda hafızlıklarını tamamlayarak 09 Ekim 2021 günü düzenlenen merasimle icazet alan 24 kız öğrenciyi kursta ziyaret etti.

Vakfıkebir Bölge Yatılı Kız Kur’an Kursuna gelişinde İlçe Müftüsü Şükür Küçük ve kurs yöneticisi Fatma Kopal tarafından karşılanan Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın, Bölge Yatılı Kız Kur’an Kursu'nda hafızlıklarını tamamlayıp icazet alan öğrencilerle kursun toplantı salonunda bir araya geldi. İlçe Müftüsü Şükür Küçük ve bazı Kur'an Kursu öğreticilerinin de hazır bulunduğu sohbet toplantısında öğrencilerle bir süre sohbet eden İl Müftüsü Aydın, başarılarından dolayı öğrencileri ayrı ayrı tebrik etti ve hediye verdi. Sınıfları da gezen İl Müftüsü Osman Aydın, hafızlığa hazırlanan ve hafızlık yapan öğrencileri ve Kur'an kursu öğreticilerini de ayrıca tebrik etti, başarılar diledi.

Vakfıkebir Bölge Yatılı Kız Kur’an Kursu'ndaki eğitim öğretim, öğrenci sayısı ve kursun ihtiyaçlarıyla ilgili İl Müftüsü Osman Aydın'a bilgilendirmede bulunan İlçe Müftüsü Şükür Küçük, ziyaretleri dolayısıyla İl Müftüsü Osman Aydın ve İl Müftü Yardımcısı Ayşe Yılmaz'a teşekkür etti.

Vakfıkebir İlçe Müftülüğüne bağlı olarak eğitim öğretim hizmeti veren Bölge Yatılı Kız Kur’an Kursu'nda, 2021 yılı itibariyle hafızlığa hazırlanan 54, 4-6 yaş grubu 75 öğrenci olmak üzere toplam 129 öğrenci eğitim öğretim görüyor.