VİCDANINIZ SIZLAMAYACAK MI? VİCDANINIZ SIZLAMAYACAK MI?

Bir süre önce 2022 yılı yaz kararnamesi kapsamında Vakfıkebir İcra Müdürü Seyfi Kabadayı’nın Uşak iline tayininin çıkması ile boşalan İcra Müdürlüğü görevine Tonya ilçesi nüfusuna kayıtlı hemşehrimiz İsmail Yüksel atanarak görevine başlamıştı. Erbaa, Espiye ve Ankara İcra Müdürlüğü görevlerini başarılı bir şekilde sürdüren Müdür İsmail Yüksel’e daha önceden Espiye ve Ankara da beraber çalışma fırsatı bulduğu mesai arkadaşlığı yaptığı Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay tarafından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Müdür Yüksel’i ziyarete Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu’da katılarak hayırlı olsun dileklerini iletti.

“YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Güzel bir sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay, beraber çalıştıkları yıllardan geriye kalan hatıraları ve anılarak anlatarak yeni görevinde Müdür Yüksel’e başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İcra Müdürü İsmail Yüksel ise Vakfıkebir gibi köklü bir geçmişi olan ilçede görev yapmanın mutluluğu ve heyecanını yaşadığını ifade ederek , “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek amacıyla, buradayız. Doğup büyüdüğüm ekmeğini yediğim coğrafyadaki insanlara hizmet etmek bana mutluluk ve onur verecektir. Resmi kurum ve kuruluşlarla karşılıklı işbirliği içinde Bölgedeki hemşerilerimize en iyi hizmeti vereceğiz. Bu nazik ziyaretleri için hem İl Müdürümüz Erdem Akbay’a hemde bölgemizin sesi ve kulağı olan Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu’na teşekkür ediyorum dedi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı, iyi dilek temennileri ile sona erdi.