Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir İlçesi 2. Olağan Genel Kurul Kongresi ilçe binasında yapıldı. Tek liste halinde seçime gidilen kongrede mevcut başkan Sadettin Çiçek güven tazeledi. Kongreye Genel Merkez Samsun Sorumlusu Yılmaz Karadeniz, Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat, İl yönetim Kurulu üyeleri, Çarşıbaşı İlçe Başkanı Gökhan Şahin ve partililer katılım sağladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Divan teşekkülü oluşturuldu. 

“İKTİDARA YÜRÜYÜŞ KONGREMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Sadettin Çiçek açılış konuşmasında; “Başkan Çiçek iktidara yürüyüş kongremizi gerçekleştiriyoruz dedi. Çiçek, 3 yıldır ilçe başkanlığı görevini yürüttüğünü belirterek bu kutlu davaya sonuna kadar inandım. 3 yıldır yanınızda beraber bizlerle yol yürüyen dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kapı kapı dolaşan stant ve üye çalışmaları yapan hanım komisyonlarımıza teşekkür ediyorum. Mahalle başkanlarımıza ve partimize gönül vermiş üyelerimize de teşekkür ediyorum. Bizi bağrına basan tüm Vakfıkebirli hemşehrilerime de teşekkür ediyorum dedi. İl başkanımızın tensipleri ile yeniden ilçe başkanlığı görevine aday olduğunu ve bu görevi bir ibadet aşkı ile yapacağını dile getiren Başkan Çiçek, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan liderliğinde Yeniden Refah Partimizin çalışmaları doğrultusunda biz de yaşanabilir bir Vakfıkebir için teşkilat olarak mücadele edeceğiz. İlçemizde yapılan güzel çalışmaları tebrik edeceğiz. Yapılamayan eksik kalanlar ile ilgili nasıl yapılabilir nasıl yaparız diyeceğiz. Bozulan ahlaki ve manevi yozlaşmanın önüne geçecek çalışmalar içerisinde olacağız. Gençlere istihdam sağlayacak projeler geliştireceğiz. Vakfıkebir’li halkımızı ve özellikle gençlerimizi yeniden refah partisine katılmaya ve siyaset yapmaya davet ediyorum. Genç bir partiyiz genç bir genel başkanımız var dedi. Ülkemizin kalkınması için tüm gücümüz ile çalışmalara devam edeceklerini söyleyen ilçe başkanı Çiçek, kongremizin Vakfıkebir’e Trabzon’a ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor 6 Kasım 2022 tarihinde Ankara’da yapılacak olan genel merkez Kongresi’ne Vakfıkebir’den 2 otobüs ile katılım sağlayacaklarını, müsait olan herkesi bu kongreye davet ediyorum dedi.”

"BERFEY KREŞTE BAYRAM COŞKUSU" "BERFEY KREŞTE BAYRAM COŞKUSU"

“MİLLİ GÖRÜŞ DAVASI KUTLU BİR DAVADIR”

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Samsun Sorumlusu Yılmaz Karadeniz ise yaptığı konuşmasında; “Kongremiz Vakfıkebir için Trabzon için Türkiye ve insan alemi için hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum.  Milli görüş rahmetli Erbakan hocamızın bizlere emanet ettiği büyük bir davadır. Bu davayı ve merhum Erbakan hocamızı iyi anlayıp partimize öyle sıkı sahip çıkmalıyız. Bu milli görüş davası kutlu bir davadır dedi.”

Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat ise yaptığı konuşmasında; “Vakfıkebir İlçesi 2. Olağan genel kurul kongremizin hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum dedi. Başkan Pulat, ayrıca 3 yıllık görev süresi içerisinde yönetim kurulunda görev almış tüm arkadaşlarımıza yürüttükleri başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Yeni seçilecek olan arkadaşlarımıza da görevlerinde başarılar diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.”

Yapılan seçim sonrası Sadettin Çiçek Başkanlığında yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. Osman Altın, Ahmet Kahraman, Murat Kara, Olgun Şar, Deniz Ömür, Davut Soylu, Ümit Samet Karagöl, Oğuzhan Yılmaz, Murat Batmaz, Serdar Musaoğlu ve Tuncay Arz.