İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Alpaslan Beşli, Beşikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Meclis üyesi Kamuran Kahyaoğlu ile birlikte Büyükliman Postası Gazetesini ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu ve Haber Müdürü Sadık Aydın ile bir süre sohbet ettiler. İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Alpaslan Beşli, parti olarak iktidara emin adımlarla yürümekte olduklarının altını çizerek, “İYİ Parti üye sayısını her geçen gün biraz daha artırıyor. Başkan Beşli, İYİ Parti'nin çalışmaları, siyasetteki gelişmeler ve çiftçilere yönelik İYİ Parti'nin yapacağı çalışmalar konusunda bilgiler verdi.

“HİÇ MERAK ETMEYİN İYİ LER GELİYOR “

İktidara emin adımlarla yürüdüklerini söyleyen Beşli, “İYİ Parti üye sayısını her geçen gün biraz daha artırıyor. Ülkemizin içeride ve dışarıda büyük sorunları var. Tüm sorunları çözüme kavuşturmaya talibiz. Zaten milletimiz İYİ Parti 'ye büyük güven duyuyor. Kısa sürede büyük bir kitleye dönüştü İYİ Parti hareketi. Dışarıda birçok soruna sebep olan iktidar içeride de ekonomik sıkıntılara yol açtı. Hepimiz bu sıkıntıları ciddi şekilde hissediyoruz. İYİ Parti başta ekonomi olmak üzere tüm sorunları çözecek kabiliyete ve kadrolara sahip. Hiç merak etmeyin İYİ'ler geliyor” dedi. Başkan Beşli, Özellikle geçim sıkıntısı, çiftçinin sorunları, ekonomik problemler konusunda halkımız büyük sorunlar yaşıyor. Bu sorunlar artık çıkmaza girdiği için milletimiz sorunlarla boğuşmaktan bıktı. Bizim gibi İyi’leri bekliyor. Biz de onlar için umut olarak geliyoruz inşallah. Allah'ın izniyle çok yakında milletimizin dertlerine derman olacağız. Bütün bu sorunlar bitecek” dedi.

“ÇALIŞMADAN BAŞARAMAYIZ”

İl ve ilçe başkanlıklarının görevi, genel merkezin ürettiği projeleri sahaya, vatandaştan gelen talepleri de genel merkeze ulaştırmasıdır. Genel merkez de doğru teşhis koyup ona göre politika üretir.  Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, sayın Erdoğan’ın milletimizi her geçen gün daha da fakirleştirirken etrafını kayırmayı tercih etmesine ilişkin; ‘’Ekonominin içine düştüğü bu durum; çiftçimizin, esnafımızın, emeklilerimizin, öğrencilerimizin çektiği bu çile sayın Erdoğan’ın hatası değil, tercihidir. İşte bu yüzden yaşadığımız kriz Türkiye iktisat tarihine bir yönetim krizi, bir devlet krizi olarak geçecektir. Çünkü bu ucube sistem; rasyonellikten uzak, şeffaflıktan, hesap verebilirlikten nasibini almadığı için ülkemize neredeyse ihanet edecek kadar kötü kararların alınmasına sebep oluyor. Bu ucube sistem; kişisel tercihlerin ve ihtirasların, ülkenin ve devletin çıkarlarının önüne geçmesine sebep oluyor. Yani bu ucube sistem Türkiye’nin önünü açmak yerine, koca bir milleti sayın Erdoğan ve arkadaşlarının vasatlığına mahkûm ediyor. İşte tam olarak bu yüzden bizim öncelikli itirazımız bu ucube sistemedir. Çünkü sayın Erdoğan ve ucube sistemi sebep yaşadığımız ekonomik kriz ve derinleşen yoksulluk bir sonuçtur. Ülkemizde giderek derinleşen yoksulluğa, artan sosyal adaletsizliğe ve gelir eşitsizliğine bir çözüm olarak hazırladığımız İYİ Yaşam Gelir Modeli projemizi tüm halkımıza anlatarak tanıtacağız dedi.” Allah’a hamd olsun. Allah, Genel Başkanımız başta olmak üzere tüm teşkilatımıza güç kuvvet versin. Allah yar ve yardımcımız olsun dedi.”

“ANKETLERDE OY ORANIMIZ YÜZDE 18’E YAKIN ORANDA ÇIKTI”

Başkan Beşli, “İlk hedefimiz, genel seçimlerde partimizi bir önceki seçimde almış olduğu oyun üzerinde bir oya kavuşturmak. Yapılan anketlerde de bu amacımıza hızla ilerlediğimizi görüyoruz. 2018’e göre özellikle Büyükşehirlerde oylarımızın çok arttığını görüyoruz. Son olarak yapılan anketlerde oy oranımız yüzde 18’e yakın oranda çıktı. Türkiye genelinde İYİ Parti’nin oylarındaki artış Trabzon’da da gözüküyor. Henüz beşinci yılını doldurmamış bir siyasi partinin istikrarlı bir şekilde oylarını artırıyor olması başarıdır. Kararsızlar çıkartıldığında dahi yüzde ellinin üzerinde bir artış olduğu görülüyor. Genel seçimlerdeki öncelikli hedefimiz de bu doğrultuda oy oranımızı artırıp milletvekili sayımızı ikiye katlamak. 2023 seçimlerinden 8 ay sonra da yerel seçimler yapılacak. Bu yerel seçimlerde oldukça iddialıyız. Oy oranlarımızı 2018’in en az üç katına çıkartmak öncelikli hedeflerimiz diyerek sözlerini tamamladı.”

“TÜRKİYE’NİN ÜZERİNE İYİ’LİK GÜNEŞİ DOĞACAK”

Beşikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Kamuran Kahyaoğlu ise yaptığı açıklamada, son günlerde İYİ Parti’ye katılan vatandaşların oranında ki ciddi artışa dikkat çekerek; “Aziz milletimiz İYİ parti’yi bağrına basmıştır. Ülkemizin üzerine çok yakında İYİ’lik güneşi doğacaktır” dedi. Kahyaoğlu, İYİ Parti’de üye sayısının her geçen gün arttığını ve İYİ Parti’nin iktidar yolunda emin adımlarla ilerlediğini dile getirdi.

"MİLLETİMİZİN İSTİKBALİNİ ONLARA EMANET EDEBİLECEĞİZ" "MİLLETİMİZİN İSTİKBALİNİ ONLARA EMANET EDEBİLECEĞİZ"

“VATANDAŞIMIZ TEVECCÜH GÖSTERİYOR”

Ekonomiden sosyal politikaya kadar çözüm önerileri ürettiklerini kaydeden Başkan Kahyaoğlu; “Türkiye tarihinde ilçe ilçe belde belde dolaşarak bir ilki gerçekleştiren ve geçmiş siyasi hayatındaki başarılarla vatandaşımızın takdirini kazanan değerli Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ve parti teşkilatlarımızın gayretli çalışmaları neticesinde aziz milletimiz İYİ Parti’yi bağrına basmıştır. Yanlış giden ekonomi yönetiminden, sosyal politikalara ilişkin atılan bütün yanlış adımlara “Hayır” diyerek çözüm önerileri sunan ve ülkemizin içine gömüldüğü karanlıktan çıkarmak için gayret gösteren partidaşlarımızın çabaları boşa gitmemiştir. Vatandaşımızın gösterdiği teveccühle çok kısa süre sonra ülkemize İYİ’lik güneşi doğacaktır.” İfadelerini kullandı.

“ALLAH’IN İZNİYLE İYİLER İKTİDARA YÜRÜYOR!”

Kahyaoğlu, İYİ Parti’nin her geçen gün iktidara doğru yürüdüğüne işaret ederek; “Partimizi karalamak adına yapılan bütün ayak oyunlarına rağmen dik bir şekilde durmaya devam eden ve genel başkanımızın yüksek ferasetle sürdürdüğü siyasi duruşu bu çabaları boşa çıkartmıştır. Türkiye’nin İYİ’lik güneşini balçıkla sıvayamazlar. Bu gayretin işe yaramadığı artık bir gerçektir. Bu karalama tiyatrolarına vatandaşımız kanmamaktadır. Partimize her gün artan sayıda vatandaşımız üye olmakta ve partimiz her geçen gün daha da büyümektedir. İYİ Parti bu ülkenin kurtuluş reçetesidir. Bu ülkenin aydınlık geleceğidir. 5 yıl önce çaktığımız o kıvılcım, bugün memleketin üzerine, güneş gibi doğuyor. İYİ Parti güneşi, güçlü, zengin ve mutlu bir Türkiye ülküsüyle parlıyor. Allah’ın izniyle İYİ’ler iktidara yürüyor!” dedi.

"MİLLET İTTİFAKI BAŞARILIDIR"

CHP ve İYİ Partinin kurduğu ittifakın gayet başarılı olduğunu kaydeden Başkan Kahyaoğlu, "Millet İttifakı başarısını Türkiye'nin siyasal iklimini değiştirerek taçlandıracak. Millet İttifakı olarak bugünkü sorunlara derman, yarınlara da umut olan bir Türkiye inşa etmek için uğraşıyoruz. Tabii ki İYİ Parti olarak kurumsal yapı içinde Türkiye'yi yönetme hedefi taşıyoruz. Bu bazı hususları eleştirmemizin önünde engel değil." diye konuştu.