Vakfıkebir İlçesi Kemaliye Mahallesi (Müftülük Karşısı) Tonya Caddesinde “İKLİM MÜHENDİSLİK” adı ile doğalgaz alanında faaliyet gösterecek olan yeni işyeri dualarla hizmete açıldı. Açılış törenine Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, Belediye Başkanı Muhammet Balta, Daire Amirleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Muhtarlar, İş Adamları, esnaflar ve vatandaşlar katıldı. İşyeri Sahibi Serdar Musaoğlu yaptığı selamlama konuşmasında, “Vakfıkebir ilçemiz yakın bir zamanda doğal gaz ile buluşacak olması münasebetiyle bizde bu yatırımı ilçemize kazandırmayı düşündük. Makine mühendisimiz, aksa yetkimiz ve ustalarımız ile birlikte profesyonel bir ekiple vatandaşlarımıza hizmet etmek istiyoruz. Aslında bu iş yerinin ilçemize açılmasının asıl mimarı eşim Hicran Yeşil Musaoğlu’dur. Kendisine de huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu yatırım ilçemize ve bölgemize hayırlı olur. Katılımlarınızdan dolayı tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum dedi.”

“YENİ İŞYERLERİ İLÇENİN VE ÜLKENİN EKONOMİSİNE KATKI SUNUYOR”

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta yaptığı konuşmasında, “Evet şuanda farklı bir işyerinin açılışındayız. Bölgemizi yakından ilgilendiren doğalgaz ile ilgili bir işyerini daha hizmete açıyoruz. Bu yatırımı yaptıkları için Serdar Bey ve eşi Hicran hanımı tebrik ediyorum. Bu yatırımlar önemli yatırımlardır. Bu işyerini arkadaşlarımız bu ilçemizde açmamış olsalardı, vatandaşlarımız bu hizmetleri başka yerden almak için arayış içerisinde olacaklardı. Dolayısı ile bu işyerlerinin teknik elemanlar tarafından ve işi bilenler tarafından açılıyor olması sevindirici tarafıdır. Bu caddemiz ilçemizin gözde caddelerinden bir tanesidir. Aynı zamanda bu tür işyerleri bu caddelerin güzelleşmesine katkı sunuyor. Ayrıca ilçenin ve ülkenin ekonomisine katkı sunuyor. Henüz abonelik olmasa dahi vatandaşımızın doğalgaz kombilerini aldıklarını çok rahatlıkla gözlemliyoruz. Diğer tesisatı yaptırmak ancak AKSA’nın onayından sonra mümkün olacak. Aksanın onaylamadığı projeler işleme konulamıyor. Kombi alımında bir sakınca yok. Fakat diğer konularda işlem yaptırmamalarını ve ilgili firmalarla irtibata geçmelerini tavsiye ediyoruz. Ben bu işyerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, kendilerine başarılar diliyorum dedi.

“ESNAF BİR ŞEHRİN LOKOMOTİFİDİR”

VAKFIKEBİR’E HİZMET ETMEK BİZİM İÇİN ŞEREFTİR VAKFIKEBİR’E HİZMET ETMEK BİZİM İÇİN ŞEREFTİR

Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan ise açılışta yaptığı konuşmada,  “Kıymetli hemşerilerim. Yeni bir işletmemizin açılışında daha birlikteyiz. Bu doğal gaz ile ilgili süreç devam etmektedir. İnşallah bu işletmelerde işleyen sürecin hızlandırılmasına vesile olacaktır. Vakfıkebir bu bölgede yine ticaret merkezi olamaya devam ediyor. Bu bölgede ticaretin kalbi Vakfıkebir ilçemizde atıyor. Bu anlamda çok güçlü işyerlerimiz ve firmalarımız var. Esnaflarımızdan Allah razı olsun. Esnaf bir şehrin lokomotifidir. Şehrin Kalkınmasında öncü rol oynamaktadır. Bu anlamda esnaflarımızın sayısının artması, buralarda istihdam edilen personellerin çoğalması ilçe adına önemli bir gelişmedir. Bu işyerinde kendilerine hayırlı bol kazançlar diliyorum. Rabbim utandırmasın, hayırlı mübarek olsun dedi.”