"GÜLBAHAR HATUN ANADOLU LİSESİ ANTALYA’DA" "GÜLBAHAR HATUN ANADOLU LİSESİ ANTALYA’DA"

Rıdvanlı Mahallesi Yeni Camii İmam Hatibi Ahmet Sağlam'ın girişimleri ile mahallede ikamet eden Kur'an sevdalıları tarafından 1 ay içerisinde 28 tane hatmi şerif okundu. Okunan hatimlerin duâsını yapılması için Rıdvanlı Mahallesi Yeni Camii'nde "Hatim Duâsı ve Sohbet" konulu bir program düzenlendi.

Programa İlçe Müftüsü Şükür Küçük, bazı din görevlileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan akşam namazının ardından Yâsin Sûresinin okunması ile başlayan program İlçe Müftüsü Şükür Küçük'ün sohbeti  ile devam etti. Program öncesi alınan soruları cevaplandıran Müftü Küçük'ü vatandaşlar ilgi ile dinledi. Emekli İmam Hatip Yusuf Özkul'un yaptığı hatim duâsı ve yatsı namazının kılınmasından sonra İmam Hatip Ahmet Sağlam programa katılanlara caminin çay ocağında yemek ve çay ikramında bulundu.

İlçe Müftüsü Şükür Küçük, programı organize eden İmam Hatip Ahmet Sağlam başta olmak üzere katılım sağlayan din görevlilerine ve mahalle halkına teşekkür etti.

Cemaatin organizasyondan son derece memnun olduğunu belirten İmam Hatip Ahmet Sağlam da, bu tür faaliyetlerin bundan sonra da devam edeceğini ifade ederek, başta İlçe Müftüsü Küçük'e, meslektaşlarına ve mahalle halkına teşekkür etti.