Vakfıkebir İlçesi Büyükliman Mahallesi Muhtarlığı ev sahipliğinde Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan’ın başkanlığında icra edilen toplantıda; mahallenin genel durumu başta olmak üzere asayiş, mahalli hizmetler gibi konular görüşülerek, çözüm odaklı istişare de bulunuldu. İlçe Emniyet Müdürü Murat Soysay ise genel asayiş çalışmaları hakkında mahalle halkını bilgilendirerek fikir alışverişinde bulundu. Göreve başladığı günden beri halkın sorunlarını yerinde inceleyerek çözüm yollarını arayan İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan bu çalışmalar çerçevesinde Büyükliman Mahallesini ziyaret etti.

VİCDANINIZ SIZLAMAYACAK MI? VİCDANINIZ SIZLAMAYACAK MI?

“SİZLER HUZUR İÇİNDE OLURSANIZ BİZLER MUTLU OLURUZ”

Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan burada yaptığı konuşmada; “İlçeye atanalı uzun zamandır Bilindiği üzere Hükümetin ve İçişleri bakanlımızın talimatları doğrultusunda, halkla buluşma günleri düzenliyoruz. Sizler huzur içinde olursanız bizler mutlu oluruz. Köy mahallelerimize yaptığımız ziyaretlerimizi tamamladık. Şimdi merkez mahallelerimizi ziyaretlere başladık. Burada hem tanışacağız hem de sorunlarınızı dinleyeceğiz bu toplantılarımız aynı zamanda güvenlik toplantılarıdır’ dedi. Mahalle muhtarı Sadık Aydın azalar Ali Aşkın Kayhan, Remzi Kılıç ve mahalle halkı tarafından karşılanan Kaymakam Dr. Uzan ve Emniyet Müdürü Soysay mahallede Büyükliman Sitesinin toplandı salonunda vatandaşlarla bir araya gelerek mahalle sakinleri ve muhtardan vatandaşların sorunları hakkında bilgi aldı. Vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Kaymakam Uzan, “Büyükliman Mahalleleri sakinlerinin görüş, öneri ve taleplerini dinledik ve sorunların çözümü noktasında notlarımızı aldık. Katkılarınız için teşekkür ediyorum.” dedi.

“HALKIMIZIN REFAHI VE SORUNSUZCA YAŞAM SÜRDÜRMELERİ İÇİN VARIZ”

Burada mahalle halkının sorunları ve çözümü yönünde fikir alışverişinde bulunan kaymakam Dr. Uzan, “Biz devlet olarak kanunlar çerçevesinde halkımızın sorunlarını yerinde görüp, onlardan aldığımız önerileri de değerlendirerek meselelerin çözümüne yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu bazen bizim yetkimizde bazen de yetkimiz dışında olabiliyor. Ama neticede halkımızın refahı ve sorunsuzca yaşam sürdürmeleri için varız” şeklinde konuştu.

Mahalle Muhtarı Sadık Aydın ise, “Sorunlarımızı yerinde dinlemek için mahallemize gelmek suretiyle bizleri şereflendiren Kaymakamımıza Sayın Dr. Hacı Arslan Uzan’a ve İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Murat Soysay’a teşekkür ederiz. Mahalle halkı olarak kaymakamımıza sorunlarımızı ve makul olan çözüm önerilerimizi sunduk. Kendisi de gerekli mevzuat çerçevesinde yapılabilecekleri değerlendireceklerini söyledi” ifadelerini kullandı.