Vatandaşların devletle olan bağını güçlendirmek, sorunlarına etkili ve hızlı çözümler üretebilmek amacıyla Vakfıkebir Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan tarafından her ayın ilk haftası olan Pazartesi günü “Halk Günü” toplantısı düzenliyor. İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan Başkanlığında Yazı İşleri Müdürü Şifa Karadeniz ve Şef Selma Kaya'nın da katıldığı halk gününe vatandaş ilgi gösteriyor. Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılan toplantılara da vatandaşlarla yakından ilgilenen Kaymakam Uzan, ilçe halkıyla yakından ilgilenmesi gözlerden kaçmıyor. Ayrıca halk günüyle birlikte her ayın ilk haftası alfabetik sıraya göre mahalle muhtarları ile de bir araya gelen Kaymakam Uzan, muhtarların sıkıntılarını ve taleplerini dinleyerek gerekli birimlere ulaştırmak üzere notlar alıyor.

Vatandaşların sağlık, sosyal yardım, iş ve diğer konularda kendisine ilettiği sıkıntıları ve talepleri dinleyen Kaymakam Uzan, ilk olarak vatandaşla sıcak bir sohbet ortamı gerçekleştiriyor. Kaymakam Uzan, Vatandaşların sorun, şikayet ve taleplerini dile getirdiği Halk Günü toplantısında kendisine iletilen iş, sağlık, ekonomik olmak üzere tüm sorunlara ve taleplere çözüm bulmak için notlar alan ve vatandaşların derdine derman olan Kaymakam Uzan vatandaşları tek tek dinledi.

“AMACIMIZ, DEVLETİMİZİN SICAKLIĞINI VE ŞEFKATİNİ TÜM VATANDAŞLARIMIZA GÖSTERMEK”

Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan, “Amacımız, bizlere iletilen her türlü sorun, şikayet ve taleplere daha hızlı çözümler üretebilmek, vatandaşımızı buradan mutlu göndermektir. Yaşadıkları sorunları ve taleplerini iletmek üzere kendisiyle görüşme talebinde bulunan vatandaşları dinlemek ve dertlerine çözüm bulmak amacıyla her ayın ilk haftası Pazartesi günleri düzenlediğimiz "Halk Günü" toplantısında vatandaşlarımızla bir araya gelmek istiyoruz. Ayrıca aynı günün öğleden sonrasında alfabetik sıraya göre 5 mahalle muhtarımızla da görüşme yapıyoruz. Muhtarlarımızın da yaşadıkları sıkıntıları dinleyip, taleplerini alıyoruz. Pazartesi gününü seçme nedenimiz ise ilçemizin haftası olması münasebetiyle köy mahallelerinden gelen vatandaşlarımızda bizlere rahatlıkla ulaşabilsinler. Pazar alışverişine gelen vatandaşımız hem alışverişini yaparken hemde derdini sıkıntısını bizimle paylaşsın diye pazartesi gününü seçtik. Bir başka gün yapsaydık o vatandaşlarımızı tekrardan yormuş olacaktık. Her ayın ilk haftası bu toplantılarımıza devam edeceğiz. Kaymakamlığımızın kapısı yöre insanımıza her daim açık. Amacımız, devletimizin sıcaklığını ve şefkatini tüm vatandaşlarımıza göstermek. Halk gününe katılarak yardım talebinde bulunan vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımız tarafından bizlere iletilen her konuyu yakından takip ediyoruz ve sıkıntılarını gidermek için gereken hassasiyeti gösteriyoruz” diyen Kaymakam Uzan, ”Bizler devlet olarak vatandaşımızın yanındayız. Bizlere her daim rahatlıkla ulaşabilir, sorunlarını iletebilirler diye konuştu.

DOKTOR EROL’UN BÜYÜK BAŞARISI DOKTOR EROL’UN BÜYÜK BAŞARISI

Halk Gününe katılan vatandaşlar ise sorunlarının dinlenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Allah sizlerden razı olsun. İyi ki varsınız, Allah sizleri başımızdan eksik etmesin” diyerek, duygularını ifade ederek kaymakam Uzan’a teşekkür ettiler.